Με επιστολή του ο Ουκρανός ακραίος Κίριλ Κλότσκο που αγωνίστηκε την περσινή χρονιά στον Ηρακλή Χαλκίδας, γνωστοποιεί πως ο σύλλογος του χρωστάει αρκετά χρήματα από το περσινό συμβόλαιο του.

Συγκεκριμένα αναφέρει πως ο πρόεδρος της ομάδας δεν του δίνει απαντήσεις, τονίζει πως θα αναγκαστεί να προβεί στη CEV για τα δεδουλευμένα του και καταλήγει: «Το να ΕΞΑΠΑΤΑΤΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ που τους πήρατε να εργαστούν και ολοκλήρωσαν την αποστολή τους (να μείνει η ομάδα στην Α1) στην χώρα μου δεν είναι αποδεχτό».

Αναλυτικά:

Γεια σας. Θέλω απλά να επιβεβαιώσω τα λόγια του πρώην συμπαίκτη μου (εννοεί τον Joseph Cuevas). Εξαιτίας αυτής της κατάστασης ήδη νιώθω αρκετά κουρασμένος και δεν μπορώ απλά να βλέπω τον τρόπο που αυτοί απαντούν στις επιστολές του Κουέβας. Θέλω να επιβεβαιώσω ότι όλα όσα έγραψε, λέξη προς λέξη είναι η απόλυτη αλήθεια.

Μόνο που ο Τζόσεφ έφτασε προς το τέλος της περιόδου και εγώ ήμουν στην ομάδα από το ξεκίνημα. Ήταν η πρώτη φορά που είχα τέτοια εμπειρία όπως σ΄ αυτήν την ομάδα. Για ολόκληρη την περίοδο, ο μισθός δεν πληρώθηκε πλήρως ούτε μια φορά.

Σ΄ ολόκληρη την περίοδο ήμουν αναγκασμένος να παρακαλάω για τα χρήματα μου. Σε απάντηση, όλα ήταν οπώς τα είπε ο Τζόσεφ νωρίτερα. Στο τέλος της περιόδου τους πρόσφερα ένα ιδιωτικό συμφωνητικό στο οποίο έλεγα ότι ο σύλλογος Ηρακλής μου χρωστάει ένα τέτοιο πόσο και αναλαμβάνει να πληρώσει όλα τα χρέη κατά την διάρκεια του μήνα Ιούνιου, στο οποίο απάντησαν με την αποδοχή του εγγράφου, λέγοντας ότι θέλουν να το μεταφράσω και να το υπογράψω. Στο τέλος, δεν είδα αυτό το έγγραφο. Μετά από μακρές
συνομιλίες, υποσχέθηκαν να πληρώσουν τα μισά χρήματα πριν την αναχώρηση μου. Για την ημέρα της αναχώρησης, μου έστειλαν με κούριερ ένα εισιτήριο και ένα ΄΄χαρτζηλίκι΄΄. Εκείνη την ημέρα, ο πρόεδρος δεν απαντούσε στις ερωτήσεις μου, απλά τις αγνόησε.

Είναι ήδη Αύγουστος και δεν έχω λάβει ούτε ένα ευρώ από αυτούς και η ομάδα ήδη έχει αρχίσει να αποκτά νέους παίχτες. Άρα στις διακοπές μου είμαι πρέπει να μιλήσω με τους δικηγόρους μου, για να μαζέψουν τα σχετικά έγγραφα και να τα υποβάλουν στην CEV
(ευρωπαϊκή συνομοσπονδία βόλεϊ) με την ελπίδα ότι θα μπορέσουν τουλάχιστον να βγάλουν μια απόφαση για αυτό το ζήτημα. Δεν θέλω να φτάσω στο σημείο να υποβάλλω τα έγγραφα στην CEV στο τέλος. Ήλπιζα ότι αυτοί θα μου έλεγαν την αλήθεια, και τους πίστεψα. Αλλά όταν υπέγραψαν με ξένους παίχτες για την νέα περίοδο, εξαντλήθηκε η υπομονή μου. Το να ΕΞΑΠΑΤΑΤΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ που τους πήρατε να εργαστούν και ολοκλήρωσαν την αποστολή τους (να μείνει η ομάδα στην Α1) στην χώρα μου δεν είναι αποδεχτό.

πηγή: volleynews.gr

gianniskarkalis1

Με επιστολή του στο volleynews.gr ο , Γιάννης Καρκαλής, απαντά στα λεγόμενα του πρώην αθλητή της ομάδας Κιριλο Κλότσκο , στον οποίο οφείλονται χρήματα. Ο πρόεδρος του Ηρακλή Χαλκίδας αναφέρει ότι έχει μείνει ενα 10% ανεξόφλητο από τις υποχρεώσεις της ομάδας για την περσινή περίοδο, το οποίο θα καλυφθεί με μια μικρή καθυστέρηση, καθώς ήδη έχει δεσμεύσει νέες χορηγίες για αυτό το σκοπό

Αναλυτικά:

ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ ΜΑΣ

«Αγαπητοί κύριοι, τα δύο τελευταία χρόνια η ομάδα Βόλεϊ του ΗΡΑΚΛΗ ΧΑΛΚΙΔΑΣ έκανε υπερήφανη την Χαλκίδα, τους πολίτες και τους φιλάθλους της πόλης με την πορεία της, ανεβαίνοντας δύο Εθνικές Κατηγορίες και η ΧΑΛΚΙΔΑ να αγωνίζεται στη
VOLLEYLEAGUE.

Ζήσαμε όλοι μαζί ανεπανάληπτες αθλητικές στιγμές που η πόλη είχε να ζήσει εδώ και δεκαετίες.

Η πορεία μας έκανε επί της ουσίας το αδύνατο δυνατό. Ένα μικρό σωματείο βόλεϊ, ο ΗΡΑΚΛΗΣ ΧΑΛΚΙΔΑΣ, με κινητήρια δύναμη ανθρώπους που είχαν την αγάπη, το όραμα, την τεχνογνωσία και πάνω απ όλα όρεξη για ανιδιοτελή προσφορά κατόρθωσαν να πετύχουν τον απόλυτο στόχο που έθεσαν. Την άνοδο στην Α1 Εθνική κατηγορία.

Και αυτό το πέτυχαν διότι στην πορεία έπεισαν για τον πραγματικό και μεγάλο στόχο όλους τους Χαλκιδέους που αγκάλιασαν από την αρχή την ομάδα και την έκαναν ομάδα όλης της πόλης με το σύνθημα – όλοι μαζί μπορούμε ψηλά!

Για εμάς αυτό αποτελεί σήμερα μία δικαίωση των κόπων και προσπαθειών μας ιδιαίτερα όταν βλέπουμε ότι λειτούργησε ως συνδετικός κρίκος που ένωσε όλο τον αθλητικό κόσμο της πόλης και όχι μόνο.

Επίσης χαιρόμαστε όταν η πορεία μας αναφέρεται ως παράδειγμα και κάνει πολλές ομάδες της πόλης μας σε όλα τα αθλήματα να ανεβάζουν τον πήχη ψηλότερα και να βάζουν μεγαλύτερους στόχους για το μέλλον.

Γιατί τελικά ίσως αυτό να είναι το ζητούμενο για όλους μας σε μια κοινωνία που το προσφέρει με μοναδικό τρόπο ο αθλητισμός: ΕΛΠΙΔΑ ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΜΕΛΛΟΝ!

ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ

Η Διοίκηση της ομάδας μας, την ευθύνη της οποίας είχα την τιμή να έχω τα δύο τελευταία χρόνια, αισθάνεται επίσης υπερήφανη για την άριστη οικονομική διαχείριση των δύο τελευταίων περιόδων 2015-2016 και 2016-2017.

Ανταπεξήλθε στη δυσκολότερη από ποτέ οικονομική περίοδο που περνά η χώρα μας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο απέναντι σε ένα τεράστιο οικονομικό μπάτζετ που είχε να διαχειριστεί και να ανταπεξέλθει.

Στην περίοδο 2015-2016 (Α2 Εθνική) έγινε πλήρης εξόφληση σε όλες τις οικονομικές υποχρεώσεις που είχε απέναντι σε παίκτες, προπονητές, διαμονή, διατροφή κλπ

Στην περίοδο 2016-2017 (Α1 Εθνική) έχει γίνει ήδη η εξόφληση του 90% των υποχρεώσεών της και απομένει ένα 10% για να γίνει το απόλυτο 100% των εξοφλήσεων για δεύτερη συνεχή χρονιά ιδιαίτερα απέναντι στους αθλητές.

Ένα 10% το οποίο δεν είχε προβλεφθεί αρχικά και δεν θα υπήρχε ως έλλειμμα αν δεν είχαν γίνει λάθη και αλλαγές στο ρόστερ της ομάδας την περίοδο των χειμερινών μεταγραφών, που αναγκαστικά έγιναν για να μείνουμε στη μεγάλη κατηγορία.

Καταλαβαίνουμε το παράπονο που εκφράζουν οι πολύ λίγοι επί το πλείστον παίκτες της ομάδας μας για ένα μέρος της μισθοδοσίας τους που υπολείπεται (Ας δουν όμως την πραγματικότητα και τι γίνεται και σε άλλες ομάδες της χώρας).

Έχουν όμως την διαβεβαίωσή μας και γνωρίζουν πολύ καλά ότι θα πάρουν τα χρήματά τους με μία μικρή χρονική καθυστέρηση.

Γι αυτό το λόγο ο ΑΠΦΣ ΗΡΑΚΛΗΣ ΧΑΛΚΙΔΑΣ ήδη έχει δεσμεύσει νέες χορηγίες ώστε να πληρωθούν όλοι οι αθλητές της περιόδου 2016-2017.

Τελειώνοντας την τοποθέτησή μου με αφορμή την επιστολή του πρώην και συμπαθή κατά τα άλλα αθλητή μας θέλω για άλλη μια φορά να ευχαριστήσω όλους τους πολίτες και φιλάθλους της Χαλκίδας που στήριξαν με κάθε τρόπο αυτή την προσπάθεια.

Μια προσπάθεια που δυστυχώς δεν είχαμε την πολυτέλεια να έχουμε την οικονομική στήριξη της πολιτείας όπως συμβαίνει σε άλλες πόλεις με άλλες ομάδες βόλεϊ της χώρας μας.

Είχαμε όμως κάτι ακόμη πιο δυνατό! Την απλόχερη στήριξη του απλού κόσμου, του ανώνυμου πολίτη, φίλαθλου, έμπορα και επιχειρηματία της περιοχής μας.

Και γι αυτό τα καταφέραμε!

 

Με εκτίμηση

Γιάννης Καρκαλής

Πρόεδρος ΑΠΦΣ ΗΡΑΚΛΗΣ ΧΑΛΚΙΔΑΣ

(Ερασιτέχνη)»

πηγή: volleynews.gr