Επιστροφή στις νίκες για τις Κονίστρες μετά από τρία παιχνίδια που το συγκρότημα του Τάσου Βέκιου είχε δύο ήττες σε Σκύρο (εκτός), Αμαρυνθιακό(εντός) και μία ισοπαλία Μαρμάρι(εκτός) επικράτησες του Αιγέα Πετριών με 4-0.

Αναλυτικά φάσεις και γκολ:

10′  : Σουτ του Ντρακότι, με τη μπάλα να περνάει απελπιστικά άουτ

16′ (Γκολ) : Ωραία ενέργεια των γηπεδούχων με τον Σέγκο να δίνει την μπάλα στον Πίγκο,ο Πίγκος κάνει την κάθετη στον Κατσή, ο τελευταίος κάνει την παράλληλη στον Πετρογιάννη ο οποίος με δυνατό σουτ ανοίγει το σκορ 1-0.

18΄(Γκολ)  : Η άμυνα γεμίζει την μπάλα, ο Ντρακότι παίρνει την κεφαλιά-πάσα στον Πίγκο, ο οποίος την ξαναδίνει στον Ντρακότι  με τον τελευταίο αφού πρώτα κοντρολάρει την μπάλα, με το αριστερό την στέλνει στα δίχτυα για το 2-0.

B’ Ημίχρονο
48΄: Τετ -α-τετ του Αγγελόπουλου με τον Γεραντώνη με τον πορτιέρο των φιλοξενούμενων να διώχνει με τα πόδια

55΄: Ο Ντρακότι μπαίνει από τα δεξιά, κάνει την παράλληλη με τον Αγγελόπουλο να κάνει το πλάσε, τον Γεραντώνη να αποκρούει , η μπάλα να στρώνεται στον Πίγκο ο οποίος επιχειρεί το σουτ αλλά ο Γεραντώνης με εντυπωσιακή επέμβαση στέλνει την μπάλα σε κόρνερ.

60′ : O Ντρακότι πραγματοποιεί το σουτ έξω από την περιοχή με την μπάλα να σταματάει στο οριζόντιο δοκάρι του ανήμπορου να αντιδράσει Γεραντώνη, στην επαναφορά ο Πετρογιάννης κάνει ένα νέο σουτ με την μπάλα να σταματάει αυτήν την φορά στο κάθετο δοκάρι του πορτιέρο των φιλοξενούμενων.

63′(Γκολ): O Μούντριχας Στ. κάνει την μακρινή πάσα στον Πόγκα ο οποίος με ψιλοκρεμαστό σουτ νικάει το Γεραντώνη κάνοντας το 3-0.

68′ : O Ντρακότι με ωραία ενέργεια μπαίνει στην περιοχή, κάνει το σουτ αλλά ο Γεραντώνης διώχνει με τα πόδια σε κόρνερ.

76′(Γκολ): Ο Πίγκος κάνει την κούρσα, αποφεύγει τον προσωπικό του αντίπαλο και με πλασέ στέλνει την μπάλα στην δίχτυα και κάνει το 4-0.

82′ :Ο Σαράτσι βρίσκεται τε-α-τετ με τον Γεραντώνη αλλά ο τελευταίος καταφέρνει με ωραία έξοδο αποσοβεί τον κίνδυνο.

Στο 68′ ο Πετρογιάννης είδε την δεύτερη κίτρινη(Κόκκινη) από τον διαιτητή του αγώνα.

Τον αγώνα σφύριξε ο Γιάννης Μπούρικας με βοηθούς τους Αλ. Καρβελάς και Β. Ντόβολη

Κονίστρες(Τ.Βέκιος): Ε. Αγγελόπουλος, Κατσής, Κόκκος, Σ. Μούντριχας, Α. Μούντριχας (77′ Καραγιάννης), Κολτσινάκου, Ε. Αγγελόπουλος (57′ Α. Πόγκας), Πετρογιάννης, Σέγκος (71′ Σαράτσι), Ντραγκότι, Πίγκος.

Αιγέας Πετριών: Γεραντώνης, Πάλλης, Κ. Βυργιώτης (68′ Περήφανος), Παπασταματίου, Μουλάς, Κ. Βυργιώτης, Καραβάς (46′ Τσάκος0, Δεμερτζής, Γκόρος (30′ Αρβανίτης), Σ. Βυργιώτης, Καβαλάρης (82′ Αντώνενας).