Παρά πολύ καλό παιχνίδι και απ΄ τις δυο ομάδες που είχαν από ένα ημίχρονο. Στο πρώτο οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι και κατάφεραν να προηγηθούν στο σκορ στο 33΄ με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Πόγκα. Ο Αμαρυνθιακός κατάφερε όμως να ισοφαρίσει πριν την ανάπαυλα και πιο συγκεκριμένα στο 40΄ με σκόρερ τον Κρεμασμένο.

Στην επανάληψη και ειδικά μετά την είσοδο τριών παιχτών στο 50΄, οι φιλοξενούμενοι ήταν καλύτεροι και μάλιστα στο 52΄ με γκολ του Αντώνη Μυρτέζα πήραν το προβάδισμα με 1-2, το οποίο κράτησαν ως το φινάλε, πανηγυρίζοντας έτσι μια σπουδαία εκτός έδρας νίκη.

Κονίστρες(Αν.Βέκιος): Φραγκίσκος, Μιχαλομιχελάκης (75΄ Γλυκός), Κολτσινάκου, Αλ. Μούντριχας, Σ. Μούντριχας (78΄ Χαϊράνι), Μανέτας, Κούκης (75΄ Χ. Κόκκος), Πίγκος, Πετρογιάννης, Πόγκας (65΄ Λ. Κόκκος).

Αμαρυνθιακός(Αντ.Τσαρανταντάνης): Πανταζής, Κιούσης (50΄ Βαρθαλάκης), Καλογεράς, Αποστόλου (50΄ Αν. Μυρτεζα), Σ. Μυρτέζα, Τσιμπούκης (50΄ Αργύρης), Σταματάκος, Αντωνίου, Κιμουλιάτης (90΄ Τ. Λιατίφης), Κιμουλιάτης, Κρεμασμένος, Λιατίφης.

Η διοίκηση του  Α.Ο.Κονιστρών και Περιχώρων θέλει να συγχαρεί τους διαιτητές για την άψογη διεξαγωγή του αγώνα καθώς επίσης και Α.Ο.Αμαρύνθου για την νίκη του.