Κονίστρες-Ζάρακες 0-2 : Πάτησαν κορυφή οι Ζάρακες

0
294

Επιασε κορυφή  η ομάδα των Ζαράκων εκμεταλευόμενη την ισοπαλία στο τοπικό ντέρμπι της Καρυστίας  με το  «διπλό» που έκανε στην Βρύση απέναντι στις Κονίστρες .

Το συγκρότημα του Μπάμπη Θεοδώρου επιβλήθηκε με 2-0 των μαχητικών Κονιστρών στο β’ ημίχρονο που προσπάθησαν δείχνοντας ότι φέτος είναι μία ομάδα υπολογίσιμη για τον κάθε αντίπαλο.

Φάσεις και γκολ

28′        Ο Μπραχά μπήκε από τα δεξιά αλλά ο Αγγελόπουλος απέκρουσε με ωραία έξοδο.

ΗΜΙΧΡΟΝΟ 0-0

50′(0-1)    Ο Τσέλα έκανε το γέμισμα και ο Αποστόλου από το ύψος του πέναλτι, εκμεταλλεύτηκε τη λάθος απόκρουση της άμυνας, έκανε το 0-1.

75′            Ο Γλυκός βρέθηκε έξω από την περιοχή, έκανε το σουτ αλλά ο Καλλιοντζής απέκρουσε την μπάλα και στη συνέχεια η άμυνα έδιωξε μακριά

86′            Ο Πόγκας Α. έκανε τη σέντρα, ο Πίγκος μπήκε στη πορεία αλλά η μπάλα ύστερα από κόντρα κατέληξε άουτ.

89′(0-2)    Ο Μπραχά εκμεταλλεύτηκε το κενό στο κέντρο και με κούρσα 30 μέτρων βρέθηκε απέναντι από τον Αγγελόπουλο και με πλασέ έκανε το 0-2.

Α.Ο.Κονιστρών και Περιχώρων(Τάσος Βέκιος):   Αγγελόπουλος Ευ., Μιχελομιχελάκης Αρ., Κολτσινάκου Λεαν., Μούντριχας Στ(C), Μούντριχας Α., Βλάχος Ν.(86′  Χαιράνι Ορ.), Κατσής Δ., Ανδρέου Ι.(62′ Γλυκός Β ), Πετρογιάννης Κων.(74′ Πόγκας Α), Πίγκος Κων., Κούκης Ν.(82′ Αγγελόπουλος Ευ.) .

Α.Ο.Ζαράκων(Μπ.Γεωργίου): Καλλιοντζής Σ., Μπουραντάς Χ.(46′ Μεγαρίτης Α), Λιώνης Α.(90′ Λισαβώνης Θ), Φωτόπουλος Α., Σπανός Θ.(84′  Γιαννακός Ε), Πέππας Γ., Αποστόλου Δ(C),Παναγιώτου Γ.(76′ Ντούνης Δ), Γκίκας Δ., Τσέλα Φ., Μπραχά Χ.