Κορμιά έπεσαν χθες το απόγευμα στο Πάρκο του Λαού όπου διασταύρωσαν τα αγωνιστικά ξίφη οι επίλεκτοι Χαλκίδας και και οι επίσης επίλεκτοι της Β.Εύβοιας.
Το σκορ σε αυτές τις περιπτώσεις λίγο ενδιαφέρει αφού δεν υπήρχε και γραμματεία εξάλλου να κρατάει σημειώσεις και γι’ αυτό δεν θα το αναφέρουμε.
Πάντως για την ιστορία θα αναφέρω ότι ο δράκος, ένας είναι ο δράκος εξάλλου σημείωσε ένα πανέμορφο γκολ στο πρώτο ημίχρονο(Μετά την κοπάνησε γιατί πήγε στην δεξίωση της ΕΠΣΕ για τις ομάδες του τελικού κυπέλλου Εύβοιας γιατί βλέπετε έχει και υποχρεώσεις ως μέλος της διοίκησης!
Επειδή ο ιστορικός του μέλλοντος δεν θα έχει πολλές ευκαιρίες να καταγράψει τα πεπραγμένα των παλαιμάχων της Β.Εύβοιας, να αναφέρουμε όσους συμμετείχαν στον χθεσινό αγώνα και ήταν οι πάρα κάτω:
ΖΟΥΠΑΝΙΩΤΗΣ,ΜΠΑΛΑΚΑΣ, ΠΑΠΑΔΙΩΤΗΣ,ΣΤΑΜΟΥΛΗΣ, ΚΕΡΜΑΝΙΔΗΣ,ΜΗΝΑΣ,ΜΙΣΙΡΛΗΣ, ΤΣΩΝΟΣ,ΠΑΠΑΕΥΣΤΑΘΙΟΥ, ΠΟΖΑΜΠΑΛΙΔΗΣ,ΔΡΑΚΟΣ,ΜΑΚΡΑΣ, ΣΤΑΜΑΤΙΟΥ,ΣΚΙΑΘΙΤΗΣ, ΜΠΑΡΜΠΟΥΝΗΣ,ΚΑΡΑΤΣΟΛΘΑΣ, ΚΡΙΣΤΑΛΛΟΓΙΑΝΝΗΣ.
Διαβάστε Επίσης...
08/04/2024 Προποντίδα-Αναγέννηση Μαντουδίου 1-4: Θριαμβευτική με σούπερ Σκριβάνο!
12/08/2023 Απόλλων Παραλίας: Πήρε και τον Άλεξ Αρακύνθιος
14/08/2022 Αντώνης Πριόνας : Ειναι δύσκολη περίοδο για την ομάδα… θέλει υπομονή από όλους.
13/03/2023 Άγγελος Βογιατζής: Κυρίαρχοι στο πρώτο ημίχρονο… είχαμε κούραση στο τελευταίο 20λεπτο.
05/05/2022 Α’ Εθνική γυναικών: Το πρόγραμμα του F4 – Πρεμιέρα Αβαντίδων απέναντι στον ΠΑΟΚ
09/01/2024 ΑΟ.Αιδηψός: Απέκτησε τον δεινό σκόρερ Δημήτρη Ζουζουλή!