Σε Θέατρο Παπαδημητρίου(ΑΟ Χαλκίς), και Δημαρχείο Νέας Αρτάκης(ΑΟΝΑ) θα διεξαχθούν οι δύο πολύ κρίσιμες γενικές συνελεύσεις για ΑΟ Χαλκίς ΑΟΝΑ 6/7/2022.

Για τον ΑΟ Χαλκίς τα πράγματα είναι μία από τα ίδια τα καλοκαίρια η ομάδα ανέβηκε κατηγορία και μάζεψε κόσμο στο γήπεδο.

Έ και τι με αυτό …. 30 ατομα στην γενική συνέλευση την στιγμή που η ομάδα δείχνει υγεία σε όλου τους τομείς σίγουρα αξίζει καλύτερη ανταπόκριση και όχι μουρμούρα και γκρίνια .

Ειλικρινά αν χαθεί και αυτή η ευκαιρία δεν ξέρω αν θα υπάρξει άλλη.

Θα πρέπει να υπάρξει συμπόρευση να μην έχουν άπαντες αγκυλώσεις και κολλημένα μυαλά να υπάρξει ένα ισχυρό διοικητικό σχήμα που θα οδηγήσει την ομάδα στην Γ’ Εθνική βάζοντας ισχυρές βάσεις για να παραμεινει φέτος στην και να  πρωταγωνιστήσει στην τα επομενα χρόνια.

 

Για τον ΑΟΝΑ τα πράγματα είναι ποιο ξεκάθαρα ο Γιάννης Βαγιάνης απολαμβάνει την εμπιστοσύνη του σώματος(και πολύ καλά κανει) μιας και ειναι ο βασικός χρηματοδότης της ομάδας εδώ και χρόνια την χέεις οδηγήσει σε κατακτήσεις, πρωταθλήματος, κυπέλλων, Γ’ Εθνική, και παραμένει κοντά στην ομάδα παρόν παρα την περσινή σφαλιάρα του υποβιβασμού από την Γ’ Εθνική.

Σε συνεργασία με το προπονητή Γιάννη Καρβέλη και τον Γιάννη Λεσγή χτίζουν μία ομάδα που έχει στόχο το πρωτάθλημα στην Α’ ΕΠΣΕ και την επιστροφή στην Γ’ Εθνική παράλληλα έχει και την συμμετοχή στο Κύπελλο Ελλάδας.

Το δελτίο τύπου του ΑΟΝΑ

ΤΕΤΑΡΤΗ 06/07/2022 ώρα 19:45
Αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου Νέας Αρτάκης.
ΑΟΝΑ Γενική Συνέλευση του σωματείου μας
1. Απολογισμός της χρονιάς προηγούμενης (2021-2022)
2. Στρατηγικοί στόχοι ανάπτυξης και αγωνιστικό πλάνο της νεας ποδοσφαιρικής χρονιάς ( 2022-23 )
3. Εναρμόνιση καταστατικού σύμφωνα με τον νέο αθλητικό νόμο .
4. Ανοιχτή συζήτηση για την πορεία της ομάδας μας , νέες ιδέες και προοπτικές .
5. Ανανέωση και εγγραφή νέων μελών στον ΑΟΝΑ .
Ο Πρόεδρος και το Δ.Σ του ΑΟΝΑ