Με 1-2 επικράτησε ο Νηλέας Νεοχωρίου των Κριεζών εκτός και παρέμεινε πρώτος και αήττητος στην κορυφή της βαθμολογίας του 3ου ομίλου της Β’ ΕΠΣΕ.

Η ομάδα του “Δάσκαλου” Μίλτου Καρατζά αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ από το ωραίο τέρμα του Ανδρέου έβγαλε αντίδραση στο παιχνίδι της και με αντεπίθεση διαρκείας πήρε την νίκη χάρη σε δύο γκολ των Σπανού και Καρλή με πέναλτι.

Τα Κριεζά του Γρηγόρη Γκογκορώση παρουσιάστηκαν αρκετά αξιόμαχα με εξαιρετικό τον τερματοφύλακα Αντώνενα , αγέραστο τον Βασίλη Τσαλιαγκό και όλους τους ποδοσφαιριστές εξαιρετικά μαχητικούς παραλίγο να κάνουν την ζημιά στους πρωτοπόρους της βαθμολογίας.

Στο 6′ ο Βασίλης Τσαλιαγκός με σέντρα ακριβείας βρήκε στην καρδιά της άμυνας του Νηλέα τον Ανδρέου και ο νεαρός κοντινή προβολή νίκησε τον Κώτσαρη κάνοντας το 1-0 για τα Κριεζά.

Ο Μαστροκώστας με ωραία πάσα βρήκε τον Σπανό έξω από την περιοχή και νεαρός με ένα “κεραυνό” έστειλε την μπάλα στην αριστερή γωνία του Αντώνενα κάνοντας το 1-1 μέσα σε πανηγυρισμούς για τον Νηλέα Νεοχωρίου.

Το πρώτο ημίχρονο έληξε με τον Τερματοφύλακα τον Κριεζών να λέει όχι σε τετ-α-τετ με τον Μαστροκώστα και τον Γιαγκίνη να αστοχεί από πλεονεκτική θέση.

Το β’ ημίχρονο ξεκίνησε με τον Κώτσαρη να λέει εντυπωσιακά ΟΧΙ στο σουτ του Βασίλη Τσαλιαγκού και να απομακρύνει σε κόρνερ, και τον Σπανό να αστοχεί σε σουτ μέσα από την περιοχή .

Το γκολ που λύτρωσε τον Νηλέα Νεοχωρίου ήρθε από πέναλτι που κέρδισε ο Μαστροκώστας και ευστόχησε ξεγελώντας τον Αντώνενα ο  Καρλής κάνοντας το 1-2.

Οι γηπεδούχοι διαμαρτύρονται  για γκολ που πέτυχε  με κεφαλιά ο Τσαρούμης και ακυρώθηκε από τον διαιτητή Κασομούλη μετά από υπόδειξη του δευτερου βοηθού Γεωργαρά.

Τον αγώνα σφύριξε ο πολύ καλός Γιώργος Κασομούλης με βοηθούς τους Ευαγγ. Καρρά και Αντ. Γεωργαρά.

Κριεζά(Γρ.Γκογκορώσης):Αντώνενας, Νόνας, Πάσχος, Τσάλλας, Καρατζάς, Ανδρέου(70’Τσαρούμης), Κουιμτζίδης, Λύκουρης(88’Τριανταφύλλου), Τσαλιαγκός, Περιβολάρης, Κιούσης.

Νηλέας Νεοχωρίου(Μ.Καρατζάς): Κώτσαρης Γ., Περήφανος(86’Αλάμπεης), Ξύγκης, Καρατζάς, Φρυγανάς, Μπάνος, Αρκάς, Σπανός(83’Λύκος), Καρλής, Μαστροκώστας, Γιαγκίνης.

Για περισσότερες φωτογραφίες ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ