Είδε το φάσμα του αποκλεισμού να έρχεται ο Ταμυναικός στα Κριεζά απέναντι στην τοπική ομάδα αλλά με ψυχή και με ηγέτη τον Νίκο Μαστροκώστα έκανε την ανατροπή στην παράταση και πήρε την δίκαιη πρόκριση για την επόμενη φάση του Κυπέλλου Ευβοίας.

Η ομάδα του Δημήτρη Αντωνόπουλου αναδείχθηκε ισόπαλη για ακόμα ένα παιχνίδι κυπέλλου στα ενενήντα λεπτά απέναντι σε μία ομάδα που είχε τους δύο γερόλυκους Βασίλη Φωτιά στα (41) και Βασίλη Τσαλιαγκό στα (38) σε μεγάλη μέρα και προηγήθηκε δύο φορές μία στον κανονικό αγώνα και μία στην παράταση, αλλά και στις δύο ο Ταμυναικός είχε απάντηση.

Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ με τον Νικολάου στο 18′ 1-0 για να ισοφαρίσει  στο 22‘ σε 1-1 ο Νίκος Μαστροκώστας.

Στην παράταση με ένα γκολ που φέρνει την σφραγίδα ενός σπουδαίου σκόρερ σαν τον Βασίλη Τσαλιαγκό έγινε το 2-1 στο 92′ της παράτασης για έρθουν τα δύο γκολ της ανατροπής για τον Ταμυναικό από τον πάντα εξαιρετικό και σπουδαίο στράικερ Γιάννη Λάμπρου το 2-2 στο 99′ και τον Νίκο Μαστροκώστα στο 105′  το 2-3 που έμελλε να είναι και το τελικό σκορ.

Τον αγώνα σφύριξε ο Στέλιος Φώτης με συνεργάτες τους Περικλή Δελχά και Γιάννη Κελεπούρη.

Κριεζά(Γ.Γκογκορώσης): Καρκαλέτσης, Νόνας, Ανδρέου, Αθανασίου, Μπάνος, Λύκος, Β. Φωτιάς, Λυκούρης (61′ Φελερης), Τσαλιαγκός (94′ Πάσχος), Περιβολάρης (115′ Μουρτίκας), Νικολάου (107′ Αθανασίου).

Ταμυναικός(Δ.Αντωνόπουλος):  Ζωντός, Κιάτος, Πιλάτης, Ιδ. Αναστασίου (92′ λ.τ. Πέππας), Β. Αναστασίου, Φωτιάς, Σταμέλος (58′ Ποδαράς), Μεταξάς, Λάμπρου, Μαστροκώστας, Θανάσι (46′ Πομάρες).