Με ανακοίνωση του στον προσωπικό του λογαριασμό στο FB o Κώστας Καλλιμάνης εξηγεί τους λόγους αποχώρισης του από την ομάδα της Νέας Λάμψάκου για “επαγγελματικούς λόγους”.

Καλημέρα φίλες και φίλοι μου..

Εχτές το απόγευμα συναντήθηκα με κάποια νέα μέλη της διοίκησης του Α.Σ ΕΛΛΗΣΠΟΝΤΟΥ και εξέφρασα την επιθυμία να αποχωρήσω από την ομάδα για καθαρά επαγγελματικούς λόγους την οποία έγινε σεβαστή και αποδεκτή.

Θα ήθελα να αναφέρω κάποια πράγματα για τον 1,5 χρόνο παρουσίας μου στην ομάδα, θέλω πάνω από όλα να πω μέσα από την καρδιά μου ένα Μεγάλο Ευχαριστώ στον απερχόμενο πρόεδρο και φίλο ΔΗΜΗΤΡΗ ΤΣΙΤΙΝΗ(πως να ξεχάσω το κλάμα που ρίξαμε ο ένας στην αγκαλιά του άλλου στον ημιτελικό που προκριθήκαμε με τον Ληλα )που από την πρώτη στιγμή με εμπιστεύτηκε και μου έδωσε το κλειδί της ομάδας.

Έναν άνθρωπο έντιμο τίμιο με ήθος που έχει αγάπη για τον Σύλλογο και τον τόπο του, να ευχαριστήσω τα υπόλοιπα μέλη της Διοίκησης που είχαμε μια αρμονική συνεργασία και πάντα ήταν δίπλα για να μου λύσουν κάθε πρόβλημα.

Δεν αναφέρω ονόματα για να μην ξεχάσω κάποιον και τον αδικήσω, ένα τεράστιο Ευχαριστώ σε ποιους άλλους στους Πρωταγωνιστές στους ποδοσφαιριστές μου

Έδιναν τα πάντα σε κάθε παιχνίδι κατέθεταν ψυχή και καρδιά για να πετύχει η ομάδα τους στόχους της..(Εδώ ζήτω συγνώμη εάν ίσως αδίκησα κάποιους αλλά δεν υπήρχε σκοπιμότητα και το έκανα για το καλό της ομάδας.)

Και για το τέλος να πω Ευχαριστώ και να αναφερθώ στους δυο μου συνεργάτες τον ΑΝΤΩΝΗ ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ και ΝΙΚΟ ΣΦΥΡΟΠΟΥΛΟ.

Δυο πολύ καλά παιδιά δυο άψογοι συνεργάτες και φίλοι που έδιναν τα πάντα για να βγαίνει το αποτέλεσμα στο γήπεδο.

Ήταν εκεί σε δύσκολες στιγμές για να με στηρίξουν και να μου δώσουν τα πάντα. Όλοι μαζί λοιπόν Διοίκηση παίκτες προπονητές και φιλάθλους καταφέραμε να φέρουμε τρεις μεγάλες επιτυχίες που δεν είχε η ομάδα ποτέ στην μέχρι τώρα ιστορία της..3ή θέση στην Α κατηγορία του πρωταθλήματος ,πρώτη φορά τελικό Κυπέλλου Εύβοιας και πρώτη φορά Συμμετοχή στο Κύπελλο Ερασιτεχνών Ελλάδος.

Όλα αυτά τα πετύχαμε θυσιάζοντας ώρες προσωπικές και επαγγελματικές για την αγάπη προς την ομάδα.

Εύχομαι καλή πορεία στην ομάδα να πετύχει τους στόχους της και καλή δύναμη και επιτυχία στην Νέα διοίκηση.

Με τιμή ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΛΛΙΜΑΝΗΣ!!