Κωστας Καραμπας : Αποχωρώ από την ομάδα χωρίς καμία απαίτηση,

0
507

Με μία προσωπική ανακοίνωση του ο επί μια εξαετία παίχτης-αρχηγός του ΑΟ Χαλκίς Κώστας Καραμπας ανακοίνωσε την αποχώρηση του από την ομάδα διώχνοντας τις όποιες σκιές πήγαν να δημιουργηθουν για την αποχώρηση του.

Μετά από έξι χρόνια κοινής πορείας μου με την ποδοσφαιρική ομάδα του αθλητικού σωματείου ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ αποφασίσαμε από κοινού με την διοίκηση να διακόψουμε την συνεργασία για λόγους καθαρά προσωπικούς μου..
Θα ήθελα να ευχαριστήσω την εκάστοτε διοίκηση για την δυνατότητα που μου δόθηκε να φορέσω για όλο αυτό το χρονικό διάστημα τη φανέλα της μεγαλύτερης ομάδας του νομού βάση της παλαιότερης αλλά κ σύγχρονης ιστορίας…καθώς κ την τιμή που είχα να είμαι ανελλιπώς ένας εκ των αρχηγών αυτής!
Αποχωρώ από την ομάδα χωρίς καμία απαίτηση, αντίθετα σε όσα ψευδή κ ανυπόστατα δημοσιεύτηκαν περί οικονομικών διαφορών..κ ευχαριστώ την νυν διοίκηση της ομάδας που σε αναγνώριση της προσφοράς μου έκανε δεκτή την επιθυμία μου να διαλέξω τoν επόμενο σταθμό της ποδοσφαιρικής μου ζωής!
Τέλος… ευχαριστώ όλους τους προπονητές κ συμπαίκτες που είχα αυτά τα 6 χρόνια για την υπομονή κ τoν σεβασμό προς εμένα καθώς κ όλο τoν κόσμο της ομάδος(αυτός πρέπει να είναι η δύναμη του ΑΟΧ) για την στήριξη όλα αυτά τα χρόνια!!!