Στο Ενωσιακό γήπεδο Εύβοιας οι νεοφώτιστοι στη Β Τοπική κατηγορία νεανική ομάδα του Κυζίκου υποδέχθηκε την ομάδα των Καθενων.

Το πρώτο εικοσιπενταλεπτο ήταν αναγνωριστικό με τις δύο ομάδες να ψάχνονται στο πρώτο επίσημο παιχνίδι της σεζόν για το Κύπελλο Εύβοιας.

Στο 32′ ο Λαλανιτης πήρε τη μπάλα έξω απ’ τη περιοχή και μ ένα φανταστικό σουτ στη δεξιά γωνία του Γροντη έκανε το 0-1.

Οι νεοφώτιστοι πάθανε ένα ψιλό μπλακ αουτ επειδή οι δέκα από τους έντεκα παίχτες είναι κάτω των 20 και έχοντας από τη περσινή σεζόν την σοβαρή απώλεια ενός ποδοσφαιριστή που άνοιξε τα φτερά του για το επαγγελματικό του μέλλον, του Νίκου Βουγιούκα που είναι μέλος πλέον της ομάδας του Λεβαδειακού.

Πέντε λεπτά 37′ αργότερα από το 0-1 οι φιλοξενούμενοι ανοίχτηκαν από τα δεξιά με τον Ευαγγελινο ο οποίος με μια σέντρα πάρε βάλε βρήκε στο πίσω δοκάρι το Σαμπάνη ο οποίος με ωραία κεφαλιά έκανε το 0-2.

Έτσι έληξε το ημίχρονο με την ομάδα των Καθενων να μιλάει η εμπειρία και η κλάση κάποιων παιχτών και να παίρνει προβάδισμα δύο τερματων.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με τους γηπεδούχους να μπαίνουν με πολύ πιο καλό πρόσωπο και να ψάχνουν το γρήγορο γκολ τ οποίο θα τους έβαζε πάλι στο ματς.

Και το βρήκαν στο 56′ με έναν πανέμορφο συνδυασμό από τα παιδιά του κ. Ακριτιδη, ο Δημήτρης Σπύρου βρήκε κάθετα στο σημείο του πέναλτι το Σκούρο ο οποίος βρέθηκε απέναντι από το Δεληγιάννη και μ ένα πλασέ στη δεξιά γωνία έκανε το 1-2.

Δέκα λεπτά μετά τη μείωση του σκορ ο Δεληγιάννης αποσόβησε με σωτήρια επέμβαση το 2-2.

Στο 78′ φάουλ του Σπύρου έδιωξε ο Δεληγιάννης.

Στο 83′ σε έναν όμορφο συνδυασμό των παιχτών του κυρίου Φουρλη ο Λαλανιτης ήταν ο τελικός αποδέκτης ο οποίος με μια προσποίηση άδειασε το Γροντη και σε κενό τέρμα έγραψε το τελικό αποτέλεσμα 1-3.

Το αγώνα σφύριξε η Χριστίνα Κούκουρα με συνεργάτες τον Σταυρο Καραδήμο  και την Ελένη Κοτταρά.

Κύζικος Ν. Αρτάκης(Ακριτιδης Δ.): Γροντης, Ντρεκης, Κοιλιαρης, Μοσχωνης(58′ Γκοϊντσι), Ψαρρός(46′ Αδαμόπουλος), Καλαμιωτης(84′ Τοκατλιδης), Ρωμιοπουλος(75′ Κωσταρος), Σπύρου Δ., Σπύρου Γ., Σκούρος, Αλαφακης.

ΑΕ Καθενων(Φουρλης Ι.): Δεληγιάννης, Ευαγγελινός, Πουλιπουλης, Ζαφείρης, Τσουμάνης(46′ Καρκαλης), Καρκαλης, Σαμπάνης(46′ Αρβανακος), Μπλατσιωτης, Λαλανιτης(85′ Μπασινάς), Καμαριωτης(79′ Νικολακοπούλος), Κούκουρας(58′ Τσαλλας).

Για περισσότερες φωτογραφίες ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ