Κύζικος – Ληλάντιο (Παίδες) 1-1 : “Χρυσή” ισοπαλία-πρόκριση για τον Κύζικο

0
1110

Μπορεί οι δύο ημιτελικοί να έληξαν χωρίς νικητή αλλά ο Κύζικος Νέας Αρτάκης ήταν αυτός που πήρε την πρόκριση χάρη στα 2 εκτός έδρας του πρώτου αγώνα στο Λήλαντιου που είχε λήξει με 2-2.

Στην ρεβάνς του Βατώντα οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν πάλι ισόπαλες με 1-1 αυτή την φορά με τους Αρτακιάνούς να παίρνουν την πρόκριση χάρη στο “χρυσό” όπως αποδείχθηκε γκολ του Μακρή στο 63′ λεπτό του αγώνα.

Οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που άνοιξαν το σκορ με τον Ρουμελιώτη στο 21′ λεπτό και προηγήθηκαν με 0-1, ‘έφτασαν μία ανάσα από τον τελικό αλλά ισοφαρίστηκαν από τον Μακρή στο 63’  σε 1-1 που έδωσε την νίκη πρόκριση στον Κύζικο Νέας Αρτάκης.

Το παιχνίδι σημαδεύτηκε από τις τρεις αποβολές δύο για τον Κύζικο (Φουσταλιεράκης, Μπανάσιος) και μία για το Ληλάντιο Πόγκας.

Τον αγώνα σφύριξε ο Στράτος Ντούρας με συνεργάτες τους Νέγρη και Σέρρα.

Κύζικος Ν.Αρτάκης(Μ.Μαυρος):Παπαλευθερίου, Ντρέκης(50′ Φωσταλιεράκης), Παπαδημητρίου, Μανιάς, Πασσάς, Μπανάσιος, Χατζηλάμπρου Απ., Μακρής, Μαντάς, Σπύρου, Αδαμόπουλος.

ΑΕ Ληλαντίου(Δ.Καλλέντζης):Μίχος, NDOJ, Τόγκος, Τιλικήδης, Ρουμελιώτης, Πόγκας, Δαδίνας, Μπασούκος, Παπαφραγκας, Παναγιώτου, Τρίκκας.

Αγωνίσθηκαν και οι: Νικολάρος, Ματσούκας, Κεχαγιάς.