Μετά από ένα δυνατό παιχνίδι που δεν διεκδικούσε δάφνες ποιότητα ο πρωτοπόρος της βαθμολογίας Κύζικος Νέας Αρτάκης επικράτησε του μαχητικού Πισσώνα με 2-0 στο Ενωσιακό Αθλητικό Κέντρο και παρέμεινε στην 1η θέση του βαθμολογικού πίνακα της Β’ ΕΠΣΕ.

Η ομάδα του Τάκη Ακριτίδη βρήκε απέναντι της μία ομάδα πολύ καλά στημένη να κλείνει τους χώρους και να μην αφήνει το Κύζικο να κάνει το αγαπημένο του παιχνίδι στον χώρο.

GAME CHANGERS για τον Κύζικο Νέας Αρτάκης οι νεαροί Σπύρος Ρωμιόπουλος που πέρασε στο παιχνίδι με την έναρξη του β’ και με την ταχύτητα του και την ενέργεια του βοήθησε μέγιστα την ομάδα και ο σκόρερ Γιώργος Σπύρου που με τα δύο γκολ ξεκλειδώσε την άμυνα του Πισσώνα.

O Πισσώνας του Θανάση Τζάθα με αριστη αμυντική τακτική και πολύ καλή αλληλοκάλυψη κράτησε σχετικά εύκολα το μηδέν στο πρώτο ημίχρονο και αν δεν έμενε με δέκα παίχτες σίγουρα θα διεκδικούσε βαθμό η βαθμού μέχρι τέλους.

Τα γκολ του αγώνα πέτυχαν ο Γιώργος Σπύρου με απ ευθείας φάουλ στο 70′ και με κοντινό πλασέ στο 90′ του αγώνα.

Πολύ καλή η διαιτησία του Χρήστου Σιαπλαούρα και των συνεργατών του Νεκτάριου Ακριώτη και Γιώργου Πασχαλίδη.

Κύζικος Ν.Αρτάκης(Τάκης Ακριτίδης): Γροντής, Πασσάς, Αδαμόπουλος(63’Κοίλιαρης), Ντρέκης, Μπανάσιος(63’Κουτουλής), Καλαμιώτης(76’Τοκατλίδης), Γκέλα(46’Ρωμιόπουλος) Σπύρου Δ., Σπύρου Γ.(90′ Ψαρρός), Σκούρος, Αλαφάκης.

Πισσώνας(Θ.Τζάθας): Παπακωνσταντίνου, Τρίκκας Ευαγ.(75’Τζάθας Κ.), Ανδριόλας(42′ Τσαλμάς 64′ Λύρας), Καρράς, Συνοδάκης Αλ, Μακρής, Συνοδάκης Αν, Γρίβας, Τρίκκας Κ.(64′ Τζαφέρος Μπ.), Τσούρτης, Ευαγγελινός(75′ Θεοδώρου).

Για περισσότερες φωτογραφίες ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ