Στο Ενωσιακό αθλητικό κέντρο της Εύβοιας για την 11η αγωνιστική του Βορείου ομίλου της Β’ Ε.Π.Σ.Ε  οι πρωτοπόροι της βαθμολογίας Κύζικος Νέας Αρτάκης υποδέχτηκαν τα Πολιτικά και έφτασαν στην πολύ μεγάλη και ευρεία νίκη με 9-0 με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Γιώργο Σπύρου.

8′ 1-0 ΓΚΟΛ! Ο Γιώργος Σπύρου με απευθείας αριστουργηματική εκτέλεση φάουλ κάνει το 1-0.

14′ 2-0 ΓΚΟΛ! Ο Σκούρος βγαίνει από τα δεξιά κάνει την σέντρα βρίσκοντας τον Γιώργο Σπύρου έξω από την περιοχή και εκείνος με ένα σουτ στην δεξιά γωνία του Αλεξόπουλου κάνει το 2-0.

17′ 3-0 ΓΚΟΛ! Ο Σκούρος βγήκε στην πλάτη της άμυνας και εφόσον πέρασε και τον Αλεξόπουλο έκανε το 3-0.

32′ 4-0 ΓΚΟΛ! Ο Γιώργος Σπύρου έδωσε ασίστ βάρε βάλε στον Σκούρο που από κοντά έκανε ντοπιέτα κάνοντας το 4-0.

37′ 5-0 ΓΚΟΛ! Μπήκε το γκολ του αγώνα, πιο συγκεκριμένα, ο Γιώργος Σπύρου εκτέλεσε ένα κόρνερ με την άμυνα των φιλοξενούμενων να διώχνει πλάγια δεξιά ανάμεσα στην γωνία της μεγάλης περιοχής και του πλαγίου άουτ, έκανε ένα ψηλοκρεμαστό φαλτσαριστό σούτ και έστειλε την μπάλα να αναπαυθεί στην απέναντι γωνία του Αλεξόπουλου γράφοντας το 5-0. Όπου χειροκροτήθηκε από τους λιγοστούς φιλάθλους που βρίσκοταν στο γήπεδο λόγω κρύου. Ήταν ένα γκολ που θύμισε το γκολ του Ριβάλντο στον τελικό κυπέλλου Ελλάδας Ολυμπιακός – Άρης.

43′ 6-0 ΓΚΟΛ! Ο Κοιλάρης έξω από την περιοχή πήρε την μπάλα και με ένα ωραίο σουτ έγραψε το 6-0.

Έτσι έληξε το πρώτο ημίχρονο με τους γηπεδούχους να δίνουν ρεσιτάλ επιθετικό έχοντας σημειώσει 6 τέρματα.

56′ 7-0 ΓΚΟΛ! Ο Μπανάσιος με ωραία ατομική προσπάθεια και με ένα ωραίο σουτ έγραψε το 7-0.

76′ 8-0 ΓΚΟΛ! Ο Τοκατλίδης προλαβαίνει τον Αλεξόπουλο και από κοντά κάνει το 8-0.

80′ 9-0 ΓΚΟΛ! Ο Τοκατλίδης έκανε και αυτός ντοπιέτα κάνοντας το 9-0 ύστερα από απόκρουση του Αλεξόπουλου σε σουτ του Γκοϊντέσι.

Η πρώτη απειλή των φιλοξενούμενων ήταν στο 85′ με τον Γροντή να λέει όχι σε σουτ του Άλντο Νεσίμι.

Άριστη διαιτησία από τους Δανιηλίδη – Κοτταρά – Ρουμπή.

Κύζικος Ν. Αρτάκης(Δημήτρης Ακριτίδης): Γροντής, Ντρέκης, Αδαμόπουλος(46′ Πασσάς), Μοσχώνης(46′ Κουτουλής), Ψάρρος, Μπανάσιος, Ρωμιόπουλος(64′ Γκοϊντέσι), Κοίλαρης, Γιωρ. Σπύρου, Σκούρος(64′ Τοκατλίδης), Αλαφάκης(46′ Μπασούκος).

Πολιτικά(Κώστας Καραγκούνης): Αλεξόπουλος, Βεϊζης, Ρουμπής, Παύλου, Ζαμπός, Γυφτονικολός, Θέμελης, Δημητρίου, Ξυνογαλάς(74′ Καραμπέτσος), Νεσίμι, Καρατζάς.

Για περισσότερες φωτογραφίες ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ