Κύμη : Γήπεδο θα ξαναέχει , ομάδα να παίξει σε αυτό?

0
1282

Τα έργα αποκατάστασης στο γήπεδο της Κύμης είναι σε πλήρη εξέλιξη με τον  συνθετικό χλοοτάπητα να δέχεται τις “περιποιήσεις” των ειδικών .

Δυστυχώς για όλους στην περιοχή δεν υπάρχει ομάδα να παίξει σε αυτό μιας και ο ΑΟ Κύμης ακολούθησε με μαθηματική ακρίβεια την τύχη πολλών ευβοϊκών ομάδων που στο παρελθόν έπαιξαν εθνικές κατηγορίες και μετά εξαφανίστηκαν από τον ποδοσφαιρικό χάρτη ή έπεσαν  σε βαθιά ποδοσφαιρική ανυποληψία.

Ας θυμηθούμε μερικές όπως η Έλαφος, ο Αρτεμησιακός, η ΑΕ Χαλκίδας, η Ένωση Ιστιαίας, και άλλες που ταλαιπωρήθηκαν οι ταλαιπωρούνται σε χαμηλές τοπικές κατηγορίες όπως ο Αμαρυνθιακός, Ευβοϊκός Αγ. Νικολάου, Ολυμπιακός Χαλκίδας, Προποντίδα, Κάνηθος καί άλλες που πλήρωσαν με την πτώση τους ακόμα και στο Β’ τοπικό όπως ο ΑΟ Χαλκίς, η Ερέτρια, ο Ταμυναικός, γενικά η “κατάρα” των Εθνικών κατηγοριών χτυπάει διαχρονικά τις Ευβοϊκές ομάδες που έπαιξαν εθνικές κατηγορίες.

Μάλλον για το ίδιο λόγο που λέει και το λαϊκό άσμα “Είναι κακό στην άμμο να χτίζεις παλάτια Ο βοριάς θα στα κάνει συντρίμμια, κομμάτια”