Η πολύ επιτυχημένη περσινή συνεργασία της Κύμης με τον προπονητή Γιάννη Καστρίτη, θα συνεχιστεί και την νέα σεζόν, σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση της ομάδας της Εύβοιας. Στην συγκεκριμένη ανακοίνωση γίνεται λόγος για «επιτυχημένες συνταγές», που «δεν αλλάζουν» και γι΄ αυτό όπως τονίζεται στην συνέχεια η πρόθεση της διοίκησης της Κύμης ήταν να συνεχιστεί η συνεργασία με τον έλληνα τεχνικό, κάτι το οποίο οριστικοποιήθηκε μετά από συνάντηση του προέδρου της ομάδας Αλέξανδρου Θεοδώρου με τον κ. Καστρίτη. Ο σχεδιασμός της ομάδας με τον κόουτς Καστρίτη ήδη έχει ξεκινήσει και σύμφωνα με την ανακοίνωση της Κύμης, σύντομα «θα ακολουθήσουν νέες ανακοινώσεις», που θα αφορούν την Κύμη της επόμενης περιόδου. Ο Γιάννης Καστρίτης ανέλαβε την Κύμη πέρσι το καλοκαίρι και οδήγησε τον Γυμναστικό στην έβδομη θέση του πρωταθλήματος, μετά από μια πολύ καλή αγωνιστική περίοδο, παρά το κακό ξεκίνημα με 6 ήττες (συνέπεια σε μεγάλο βαθμό του πολύ δύσκολου προγράμματος), αφού ακολούθησαν 14 νίκες στα επόμενα 20 παιχνίδια, με την ομάδα -πέρα απ΄ τα θετικά αποτελέσματα- ν΄ αποδίδει πολύ καλό μπάσκετ. Ενώ και στα πλέι οφ απέναντι στον Ολυμπιακό, η Κύμη πραγματοποίησε αξιοπρεπείς εμφανίσεις και ειδικά στο πρώτο παιχνίδι δυσκόλεψε ιδιαίτερα τους «ερυθρόλευκους».

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση: «Η ΚΑΕ Γυμναστικός Σύλλογος Κύμης ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον προπονητή Γιάννη Καστρίτη, ο οποίος θα βρίσκεται και την σεζόν 2018/19 στην τεχνική ηγεσία της ομάδας μας!

Οι επιτυχημένες συνταγές δεν αλλάζουν! Για αυτόν τον λόγο εξαρχής η πρόθεση του προέδρου της Κύμης κ. Αλέξανδρου Θεοδώρου και του προπονητή κ. Γιάννη Καστρίτη ήταν να συνεχίσουν την επιτυχημένη συνεργασία τους και την νέα περίοδο. Έπρεπε να συναντηθούν όμως και να συζητήσουν τις τελευταίες λεπτομέρειες, πριν επισημοποιήσουν την ανανέωση του συμβολαίου του νεαρού προπονητή. Η τελευταία εκκρεμότητα διευθετήθηκε σήμερα το μεσημέρι, καθώς οι δύο άντρες συναντήθηκαν και έθεσαν επί τάπητος τις σκέψεις, τους στόχους και τα «θέλω» τους για την νέα σεζόν. Αμφότεροι διαπίστωσαν ότι υπάρχει πλήρης σύμπνοια απόψεων, οπότε δεν συντρέχει κανένας λόγος για να μην πορευτούν μαζί και την επόμενη χρονιά. Από σήμερα λοιπόν ο κόουτς Καστρίτης και η διοίκηση της Κύμης ξεκινούν άμεσα τον σχεδιασμό για την σεζόν 2018/19, με στόχο η ομάδα της Εύβοιας να είναι ακόμα πιο δυνατή από την εξαιρετική φετινή χρονιά. Σύντομα θα ακολουθήσουν νέες ανακοινώσεις!»