Η Θύελλα Καμαρίου είναι η ομάδα που θα αντιμετωπίσει ο ΑΟ Χαλκίς στην 1η αγωνιστική του Κυπέλλου Ερασιτεχνών. Το παιχνίδι, εκτός απροόπτου, θα γίνει στο γήπεδο του Καμαρίου την Τετάρτη του Πάσχα 11 Απριλίου.

Ο τελικός του Κυπέλλου της ΕΠΣ Κυκλάδων πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης (28/3) και κρίθηκε στα πέναλτι. Θύελλα και Πανθηραϊκός έμειναν στο ισόπαλο 2-2 μετά την κανονική διάρκεια του αγώνα και την παράταση. Το τρόπαιο κρίθηκε με σκορ 4-3 στην διαδικασία των πέναλτι.

Η Θύελλα Καμαρίου κατέκτησε το τρόπαιο για πρώτη φορά στην ιστορία της ενώ ήταν φιναλίστ του τελικού της περιόδου 2013-14. Στο πρωτάθλημα της Α´ Κυκλάδων, ολοκληρώθηκε η πρώτη φάση που έγινε σε 3 ομίλους, με την Θύελλα να τελειώνει στην 1η θέση της βαθμολογίας αήττητη.

Συνοπτικά η πρόγραμμα της Α´ φάσης

1η αγωνιστική (11/4)

  1. Θύελλα Καμαρίου-Χαλκίδα

2. Ερμιονίδα ή Αργοναύτης Ν. Κίου-Δάφνη Δαφνώνα Χίου

3. Αιολικός-Θύελλα Ραφήνας

Πρόκριση άνευ αγώνα: Ένωση Βαθύλλου Πανσαμιακού

2η Αγωνιστική (25/4)

4. Νικητής 3 – Νικητής 2

5. Νικητής 1 – Ένωση Βαθύλλου Πανσαμιακού

3η Αγωνιστική (9/5)

Νικητής 4 – Νικητής 5

Παρακολουθείστε τον τελικό στο βίντεο που ακολουθεί (στην περίπτωση που το βίντεο δεν λειτουργεί πατήστε ΕΔΩ)

Μπέρδεμα έχει δημιουργηθεί με την ομάδα που θα εκπροσωπήσει την Αργολίδα. Αρχικά είχε γίνει γνωστό ότι η κυπελλούχος Ερμιονίδα δεν θα συμμετείχε για οικονομικούς λόγους και ότι την θέση της θα έπερνε ο φιναλίστ του Κυπέλλου Αργοναύτης Νέας Κίου. Τις τελευταίες ώρες έχει υπάρξει η πληροφορία ότι η Ερμιονίδα έχει καταθέσει δήλωση συμμετοχής. Το παράδοξο είναι ότι και η ΕΠΟ, στην ανακοίνωση των αγώνων που προέκυψαν από την κλήρωση, δεν αναφέρεται σε κάποια από τις δύο ομάδες αλλά το αφήνει ανοιχτό.

Λογικά, τις προσεχείς μέρες, αν όχι ώρες, θα έχει ξεκαθαρίσει το θέμα με επίσημο τρόπο.