Ολοκληρώθηκε η Γ´ φάση του Κυπέλλου Ευβοίας και έγιναν γνωστά πλέον τα ζευγάρια της προημιτελικής φάσης.

Στα ματς της Τετάρτης, ΑΟ Χαλκίς, Αυλωνάρι και Αμαρυνθιακός με εκτός έδρας νίκες ήραν την πρόκριση.

Ο ΑΟ Χαλκίς δεν δυσκολεύτηκε να επικρατήσει με 4-0 του Λήλαντα στο Βασιλικό. Ο Τόλης άνοιξε το σκορ στο 15´ και ένα τέταρτο μετά οι γηπεδούχοι έμειναν με δέκα παίχτες λόγω αποβολής του Κικίδη σε μαρκάρισμα πάνω στον Παπαδάκη μέσα στην περιοχή. Την εκτέλεση του πέναλτι ανέλαβε ο Μπερίσα αλλά ο Τόρα βγήκε νικητής μπλοκάροντας της μπάλα. Παρόλα αυτά, το αριθμητικό πλεονέκτημα του ΑΟΧ έπαιξε ρόλο στην συνέχεια και έτσι, στο δεύτερο ημίχρονο διαμορφώθηκε το τελικό 4-0 με δύο τέρματα του Παλαιολόγου και ένα του Γιαλαμίδη.

Στο Αφράτι, το Αυλωνάρι δυσκολεύτηκε αρκετά απέναντι στην τοπική Αναγέννηση παρότι τους χωρίζουν μία κατηγορία. Την λύση έδωσε ο Τσαλιαγκός που σκόραρε λίγα λεπτά πριν το ματς οδηγηθεί στην παράταση. Τέλος, ο Αμαρυνθιακός πέρασε νικηφόρα από τον Δύστο με σκόρερ στο 78´ τον …συνήθη ύποπτο Ανέστη Αργύρη

Έτσι το Σάββατο 27 Οκτωβρίου στις 16:00 θα διεξαχθούν οι πρώτοι αγώνες της προημιτελικής φάσης (οι προημιτελικοί και οι ημιτελικοί θα γίνουν σε διπλούς αγώνες), που είναι:

Απόλλων Ερέτριας – Αμαρυνθιακός

Ηρακλής Ψαχνών – Αυλωνάρι

ΑΟ Χαλκίς – Προποντίδα

Δόξα Προκοπίου – Αρτάκη

Τέλος να θυμίσουμε ότι από τους παραπάνω αγώνες θα προκύψουν οι ομάδες που θα διεκδικήσουν θέση στο τελικό της φετινής χρονιάς. Τα ζευγάρια της ημιτελικής φάσης θα είναι:

ΑΟ Χαλκίς ή Προποντίδα – Δόξα Προκοπίου ή Αρτάκη

Απόλλων Ερέτριας ή Αμαρυνθιακός – Ηρακλής Ψαχνών ή Αυλωνάρι