Το Δυνατά-Αθλητικά, όπως ″συνηθίζει″ καλύπτει με πλήρη ρεπορτάζ, αλλά και με περισσότερα φωτορεπορτάζ, τα μεγάλα αθλητικά γεγονότα της Εύβοιας!
Ο φετινός Τελικός του Κυπέλλου Εύβοιας ″Απόστολος Πανταζής″, ήταν πραγματικά εντυπωσιακός και άσχετα αν από πλευράς θεάματος, κυμάνθηκε σε μέτρια γενικά επίπεδα, υπήρξαν κάποια πράγματα άξια να επισημανθούν…
Πρώτα απ’ όλα η αθρόα προσέλευση του κόσμου, που κατέκλυσε την κερκίδα του Σταδίου, οι φίλαθλοι έδειξαν ότι ήταν κάτι που τους είχε λείψει, αυτά τα χρόνια του κορονοϊού!
Παράλληλα πρέπει να τονίσουμε την άψογη συμπεριφορά των φιλάθλων των δύο αντιπάλων, καθώς δεν έγινε το παραμικρό!
Άψογη και η συμπεριφορά των ποδοσφαιριστών και των παραγόντων, σε όλους του τομείς…
Όλα αυτά βέβαια, θα πρέπει ν’ αναφερθούμε, ότι ήταν απόρροια της άριστης διοργάνωσης, από πλευράς υπευθύνων της ΕΠΣ Εύβοιας!
Και μια ιδιαίτερη μνεία στην πραγματικά αεικίνητη, Γραμματέα της ΕΠΣΕ την Αγγελική Κοκκίνου, που ήταν παρούσα στο γήπεδο από νωρίς και φρόντισε, με επιμέλεια και προσοχή για τα πάντα!
Το σχετικό ρεπορτάζ του αγώνα σας το έχουμε παρουσιάσει (https://dinataathlitika.gr/%ce%bf-%ce%b1%ce%bf-%ce%bd-%ce%b1%cf%81%cf%84%ce%ac%ce%ba%ce%b7%cf%82-%ce%ba%cf%85%cf%80%ce%b5%ce%bb%ce%bb%ce%bf%cf%8d%cf%87%ce%bf%cf%82-%ce%b5%cf%8d%ce%b2%ce%bf%ce%b9%ce%b1%cf%82-2022-%ce%bc%ce%b5/)…

*ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ
για να παρακολουθήσετε το πρώτο μέρος του φωτορεπορτάζ του τελικού!