Ένα ευχάριστο απόγευμα για τους Ερετριανούς, στο γήπεδο Βαθέως ΄΄Γ. Σοφός΄΄, όπου αντιμετώπισαν την ομάδα της Αυλίδας (Β’ ΕΠΣΕ).

Η διαφορά δυναμικότητας ανάμεσα στις δύο ομάδες ήταν εμφανείς, με τους φιλοξενούμενους του Απόλλωνα, να έχουν τον έλεγχο του παιχνιδιού στο μεγαλύτερο διάστημα και να φτάνουν άνετα στην νίκη-πρόκριση, του Κυπέλλου Εύβοιας ΄΄Απόστ. Πανταζής΄΄!
Οι γηπεδούχοι του Ντράγκαν Κνέζεβιτς, έπαιξαν και προσπάθησαν φιλότιμα, απέναντι σ’ έναν οπωσδήποτε πολύ πιο δυνατό αντίπαλο!

Στο 25λεπτο άνοιξε το σκορ για τον Απόλλωνα, ο Αντ. Κικίδης, με ψραίο δυνατό σουτ από το ύψος1 της περιοχής, κάνοντας το 0-1

Κλαούντιο Κανάνι, βρήκε και πάλι δίκτυα!

Ο Κλαούντιο Κανάνι, συνέχισε το ΄΄βιολί΄΄ και σκοράρισε και σ’ αυτό το παιχνίδι, κάνοντας το 0-2, στο 38’!
Με το ξεκίνημα του β’ 45λεπτου, είχαμε δύο φορές την μπάλα να σταματά στα δοκάρια, της Αυλίδας, μετά από σουτ του Αντ. Κικίδη (47’) και με τον Φαμπιάν Τρεγκάϊ (51’)!
Το σκορ έκλεισε στο 65’ ο Μάριος Καρλατήρας, που έκανε το τελικό 0-3!

Διαιτητές: Σάκης Παπακυριάκος (Χάρης Αντωνίου-Βασίλης Βελέτζας).

*ΑΟ ΑΥΛΙΔΑΣ (Ντράγκαν Κνέζεβιτς): Πολυκαρπίδης, Κρητικός, Αβντιάι (63′ Βάθης), Θεόφ. Φλώτσιος, Αναστ. Φλώτσιος, Θωμάς (57′ Κοροβέσης), Βασ. Τζεμπελίκος (66′ Χασανάι), Γροντής (46′ Γ. Βάρκας), Πάνου, Λεοντάρης (66′ Δουρμούσογλου), Αθ. Τσεμπελίκος.

*ΑΠΟΛΛΩΝ Ερέτριας (Δημήτρης Βαλκάνος): Σακκής (65′ Δαφνής), Μορφούλης (76′ Σμπιλήρης), Μάρ. Καρλατήρας, Βράκας, Λ. Καρλατήρας (76′ Μπέκος), Κικίδης, Κανάνι (65′ Τσίγκας), Μέτσιο, Κ. Τρεγκάι, Κρεμασμένος, Φ. Τρεγκάι (61′ Συκάς).