Πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Παρασκευής η κλήρωση των υπολοίπων φάσεων του Κυπέλλου Ευβοιας με 14 ομάδες να συνεχίζουν στον θεσμό.

Στην κληρωτίδα μπήκε για πρώτη φορά το όνομα του ΑΟ Χαλκίς, του μοναδικού εκπροσώπου του νομού στις εθνικές κατηγορίες. Επίσης, στην Γ΄ φάση βρίσκονται 3 ομάδες της Β΄κατηγορίας, η Ιστιαία, η Δόξα Προκοπίου και ο Ερμήλιος παρέα με 10 ομάδες από την Α’ κατηγορίας (Αιδηψός, Αμαρυνθιακός, Αναγ. Μαντουδίου, Νεά Αρτάκη, Σταυρός, Μακρυκάπα, Λουκίσια, Ελλήσποντος, Ταμυναϊκός και Νηλέας Νεοχωρίου)

Η Αιδηψός και ο Ερμήλιος ήταν οι 2 τυχερές ομάδες που κληρώθηκαν να βρεθούν στα προημιτελικά χωρίς αγώνα.

Δύο μεγάλα ματς ανέδειξε η κλήρωση με τον ΑΟ Χαλκίς να πηγαίνει στο Αλιβέρι (;;;) ή στον Δύστο να αντιμετωπίσει τον Ταμυναϊκό ενώ η Μακρυκάπα θα υποδεχτεί την Αρτάκη. Οι νικητές των ζευγαριών δεν μπορεί να βρεθούν αντιμέτωποι στην συνέχεια παρά μόνο στον τελικό. Ευκολότερο έργο αναμένεται να έχει ο πρωτοπόρος της Α’ κατηγορίας Αμαρυνθιακός που θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας τα Λουκίσια ενώ σε ενδεχόμενο πρόκρισης θα αντιμετωπίσει στα προημιτελικά τον νικητή του αγώνα Ταμυναϊκός – ΑΟ Χαλκίς.

Στην Ν. Λάμψακο, Ελλήσποντος και Νηλέας Νεοχωρίου θα διεκδικήσουν την είσοδο στα προημιτελικά με την σκέψη τους πάντα στην μάχη της αποφυγής του υποβιβασμού στο πρωτάθλημα.

Τέλος, στην Βόρεια Εύβοια, ο Σταυρός θα έχει “πονηρή” έξοδο στην Ιστιαία ενώ η Αναγ. Μαντουδίου δείχνει να είναι το φαβορί στο τοπικό ντέρμπι του Προκοπίου απέναντι στην Δόξα.

Τα 6 ζευγάρια της Γ΄ φάσης που έβγαλε η κλήρωση και θα αναμετρηθούν σε μονούς αγώνες νοκ-άουτ είναι:

1. Δόξα Προκοπίου – Αναγ. Μαντουδίου
2. Ιστιαία – Σταυρός
3. Μακρυκάπα – Ν. Αρτάκη
4. Ταμυναϊκός – ΑΟ Χαλκίς
5. Λουκίσια – Αμαρυνθιακός
6. Ελλήσποντος – Νηλέας Νεοχωρίου

Προημιτελικά (διπλοί αγώνες)

Α. Νικητής αγώνα 3 – Νικητής αγώνα 1
Β. Νικητής αγώνα 2 – Αιδηψός
Γ. Νικητής αγώνα 6 – Ερμήλιος
Δ. Νικητής αγώνα 4 – Νικητής αγώνα 5

Ημιτελικά (διπλοί αγώνες)

Νικητής αγώνα Α – Νικητής αγώνα Γ
Νικητής αγώνα Β – Νικητής αγώνα Δ