Ήταν αγώνας του Κυπέλλου Εύβοιας ″Απ. Πανταζής″ και μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για τους προπονητές των δύο αντιπάλων, να τεστάρουν τους παίκτες τοπυς, εν όψη πρωταθλημάτων που συμμετέχουν, το Καλοχώρι/Παντείχι και ο Ηρακλής Ψ.!

Φαβορί φυσικά στο παιχνίδι ήταν, οι φιλοξενούμενοι του Ηρακλή Ψ., καθώς τις δύο ομάδες, τις χωρίζει μια κατηγορία, αλλά και η μεγάλη εμπειρία των παικτών των ″πρασίνων″!

Ήταν λοιπόν μια ευκαιρία οι δύο τεχνικοί να δουν την κατάσταση των παικτών τους και να βγάλουν τα συμπεράσματά τους!

Οι φιλοξενούμενοι, όπως αναμενόταν, είχαν τον απόλυτο έλεγχο του παιχνιδιού και έφτασαν άνετα στην νίκη-πρόκριση. Μετά τα πρώτα γρήγορα δύο γκολ, οι παίκτες του Σάκη Μεθενίτη, αναλώθηκαν κυρίως σε ατομικές προσπάθειες, ενώ οι γηπεδούχοι προσπαθούσαν και φιλότιμα κοντράριζαν τους αντιπάλους τους, χωρίς όμως να είναι επικίνδυνοι επιθετικά…
Εντυπωσιακό τα 4 πέναλτι που σημειώθηκαν στο παιχνίδι 3 για τον Ηρακλή Ψ. και ένα για τους γηπεδούχους και που όλα μεταφράστηκαν σε γκολ!

*τα γκολ

  • 4′ μετά από γύρισμα του Τσούτση, ο Σιαράπης μέσα στην περιοχή με τακουνάκι το 0-1,
  • 8′ ανατροπή του Μήτρου, από τον Σταματέρη, πέναλτι και ο Σταματάκος το 0-2,
  • 41′ και πάλι ανατροπή από τον τον Μίχο αυτή τη φορά, του Μήτρου, πέναλτι, εκτελεί ο ίδιος και 0-3,
  • 76′ ανατροπή Τσούτση, από τον Βλάχο, νέο πέναλτι και ο Βεζυρτζόγλου το 0-4,
  • 87′ ο Σιαράπης και πάλι για τον Ηρακλή, από κοντά με πλασέ κάνει το 0-5,
  • και το γκολ της τιμής για τους γηπεδούχους, στο 90′ σε ανατροπή του Τρίκα, από τον Σπυράκη, ο διαιτητής σημειώνει ακόμα ένα πέναλτι, που εκτελεί εύστοχα ο Αποστόλου και το τελικό 1-5,

Άνετο απόγευμα για τον Γιώργο Κασομούλη και τους συνεργάτες του Παναγιώτη Σέρρα και Άγγελο Παππά.

*ΚΑΛΟΧΩΡΙ/ΠΑΝΤΕΙΧΙ (Κώστας Σταματίου): Μίχος (76′ Τζάρτογλου), Χατζηαντωνάκης, Χανσαλάρι, Χρ. Καραμπάς, Βλάχος, Σταματέρης (76′ Κ. Καραμπάς), Σαμπάνης (46′ Γκιτζάνης), Αποστόλου, Σιγανός (52′ Τρίκας), Ζαχαριάδης, Νεκτ. Μήτρου.

ΗΡΑΚΛΗΣ Ψ. (Σάκης Μεθενίτης): Ντουμάνης, Τσούτσης, Νικολαΐδης (58′ Τσολάκος), Μπατζέλης, Ρεπετσάς (76′ Σπυράκης), Σπανός, Σταματάκος (58′ Σκριβάνος), Σιαράπης, Τόσκα (76′ Ματράκας), Ανδρ. Μήτρου.

*για το φωτορεπορτάζ του αγώνα
ΠΑΣΤΗΣΤΕ ΕΔΩ