*ΜΑΝΤΟΥΔΙ: ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ
Τους χωρίζει μια κατηγορία όμως στο γήπεδο και στο παιχνίδι οι δύο αντίπαλοι παρουσιάστηκαν σχεδόν ισοδύναμοι και πάλεψαν με πείσμα για την νίκη-πρόκριση!
Αμφίρροπο παιχνίδι, με κάποιες ενδιαφέρουσες φάσεις, οι φιλοξενούμενοι, είχαν μια άκαρπη υπεροχή στο α’ μέρος!
Στο β’ ημίχρονο και σταδιακά, οι γηπεδούχοι παρά τις ελλείψεις που είχαν (Μαναρίτσας, Τσιβίκας, Βούλγαρης, Γ. Μπίλας και Δασκαλόπουλος –ήταν τραυματίας και μπήκε αλλαγή), ανέβασαν στροφές και μετά το 65’ κυριάρχησαν απόλυτα, πιέζοντας και δημιουργώντας ευκαιρίες μπροστά από την εστία του Σωτηρόπουλου, που ήταν εξαιρετικός όταν χρειάστηκε…

Το 0-0 του κανονικού αγώνα, οδήγησε τις δύο ομάδες στην παράταση, στο α’ 15λεπτο, οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που είχαν τον έλεγχο και έφτασαν στο γκολ, στο 102’ με εκπληκτική εκτέλεση φάουλ από τον Χάρη Ελευθερίου που έκανε το 0-1!
Επανάκαμψαν οι Μαντουδιανοί πίεσαν στο 2ο 15λεπτο, έφτασαν στην ισοφάριση στο 119’ με τον Λίακο, 1-1, ενώ στην συνέχεια, ο ίδιος παίκτης και ο Γκάβαλης, έχασαν μοναδικές ευκαιρίες να χαρίσουν την νίκη και την πρόκριση στην ομάδα τους!
Ακολούθησε η διαδικασία των πέναλτι, όπου πιο ψύχραιμοι οι φιλοξενούμενοι και με έναν εκπληκτικό Σωτηρόπουλο, κάτω από τα δοκάρια, κέρδισαν την πρόκριση με 1-4!

*τα πέναλτι:

  1. Κάκιος (Δροσιά) 0-1       Τσούπρος (Μαντούδι)-απέκρουσε Σωτηρόπουλος
  2. Χάρ. Ελευθερίου (Δροσιά) 0-2, Λιάσκος (Μαντούδι)-απέκρουσε Σωτηρόπουλος
  3. Σεϊνταράσι (Δροσιά) 0-3,  Λιάκος (Μαντούδι) 1-3
  4. Δουρδουβέλας (Δροσιά) 1-4

Διαιτητής ήταν ο Στέλιος Φώτης (Περικλής Δελχάς-Γιώργος Κοντοιγιαννίδης)

Αναγέννηση Μαντουδίου (Κώστας Ζυγογιάννης): Κουκλούς, Μπαλατσός (101’ Απ. Καντζούρας), Σταμούλος (117’ Ι. Καντζούρας), Τσικτσίρης, Τσούπρος, Λιάκος, Στεργίου, Μπίλας Ν., Λιάσκος, Τσούρτης (35’ Δασκαλόπουλος), Γκάβαλης.

Δροσιά (Πάνος Ελευθερίου): Σωτηρόπουλος, Τζαφέρος, Σεϊνταράσι, Δουρδουβέλας, Προβής, Κάκιος, Τουλίτσης (72’ Μυτάκης), Διοκμετζίδης, Χάρ. Ελευθερίου, Αλαφάκης (72’ Φρυγανάς), Μπρατσιώτης 64’ (Άλκο Κλεόν-110’ Μάλλιαρης).