Η πρώτη, μεγάλη, έκπληξη του φετινού θεσμού του Κυπέλλου Εύβοιας ΄΄Απόστ. Πανταζής΄΄, έγινε στο (ουδέτερο ουσιαστικά)  γήπεδο του Βούρκου, όπου ο ΠΑΟ Κανήθου (Γ’ ΕΠΣΕ), ΄΄πέταξε΄΄ εκτός του Απόλλωνα Παραλίας (Β’ ΕΠΣΕ)!

Ο Ι. Τ. Καλαμιώτης, πέτυχε το ΄΄χρυσό γκολ΄΄ για τον ΠΑΟΚ!

Όλα έδειχναν ότι το παιχνίδι ΄΄όδευε΄΄ για παράταση, καθώς το 0-0-, δεν φαινόταν ικανό ν’ αλλάξει, ήρθε στο 85’ το πέναλτι που κέρδισε ο ΠΑΟΚ και άλλαξε την τύχη του αγώνα, δίνοντας την πρόκριση στον ΄΄Δικέφαλο΄΄ της Κανήθου!
Δεν διεκδικεί ιδιαίτερες, δάφνες ποιότητας το παιχνίδι!
Στο μεγαλύτερο μέρος ήταν ένας αγώνας που παιζόταν στο κέντρο, στο μεγαλύτερό του διάστημα, κύρια στο α’ μέρος, στο δεύτερο 45λεπτο και οι βελτίωσαν την απόδοσή τους, δημιουργώντας κάποιες καλές ευκαιρίες μπροστά από τις δύο εστίες!
Οι παίκτες του Γιάν. Οικονόμου, ήταν φλύαροι και πίστευαν ότι και μόνο η διαφορά κατηγορίας, θα τους έδινε την πρόκριση…

Από την άλλη πλευρά οι τυπικά γηπεδούχοι, του ΠΑΟ Κανήθου, με πολύ σωστή και προσεκτική τακτική στην άμυνα, προσπαθούσαν με αντεπιθέσεις, να απειλήσουν και να αιφνιδιάσουν τους αντιπάλους τους και τελικά το πέτυχαν λίγο πριν την εκπνοή του αγώνα!
Στο 42’ ο Βουνάτσης, εκτέλεσε φάουλ, η μπάλα χτύπησε στο κεφάλι του Κωνσταντίνου και στην συνέχεια στο οριζόντιο δοκάρι, του Καραπετάκου…

*το χρυσόγκολ: …το χρονόμετρο έδειχνε το 85’, ο Μπατζαλής, κάτοχος της μπάλας, μπήκε απειλητικά στην περιοχή, εκεί ο Παπαγεωργίου, προσπαθώντας να τον ανακόψει τον ανατρέπει και πέναλτι! Την εσχάτη των ποινών, εκτέλεσε ψύχραιμα ο Ι. Τ. Καλαμιώτης, στέλνει την μπάλα στα δίκτυα, 1-0 και ο ΠΑΟΚ στην επόμενη φάση του Κυπέλλου…!

Διαιτητής: Μάριος Πόγκας, βοηθοί: Γιώργος Πασχαλίδης-Γιάννης Μπούρικας.

*ΠΑΟ Κανήθου (Γιώργος Καπενής): Καραπετάκος, Ι. Τσώκος, Κυριάκου, Σούλκα, Βέγκος, Κ. Ταβλαρίδης (λ.τ. 28′ Ι. Β. Καλαμιώτης), Μπαμπίν, Μπατζαλής, Κωνσταντίνου (88′ Βλαχόπουλος), Ι. Τ. Καλαμιώτης, Γάτος (46′ Βασ. Χατζησταμάτης).

*ΑΠΟΛΛΩΝ Παραλίας (Γιάννης Οικονόμου): Μπισιώτης, Παπαγεωργίου, Ρίζος, Βουνάτσης, Ζαχαρίας, Μπούλιος, Κάβουρας (50′ Τσουπεής), Αντωνίου (50′ Καρποντίνης), Τσότα (130′ λ.τρ. Κατσαρής), Σελεμάι, Καράι (64′ Τάφα).

*ΡΕΠΟΡΤΑΖ-ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ: ″Λάζαρος″

*για το φωτορεπορτάζ του αγώνα ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ