Ο Αμαρυνθιακός δείχνει να είναι για… μεγάλα πράγματα φέτος. Πριν καν ξεκινήσει το πρωτάθλημα, η ομάδα του Μπάμπη Γεωργίου “τρομάζει” αντιπάλους με την πορεία στο Κύπελλο.

Μετά τον Όλυμπο Γυμνού, άλλη μία ομάδα της Α΄ κατηγορίας τελείωσε την πορεία της στο Κύπελλο στο γήπεδο της Αμαρύνθου. Ο Ταμυναϊκός ήταν αυτήν την φορά η ομάδα που γνώρισε την ήττα από τους ψυχωμένους γηπεδούχους. Χρυσός σκόρερ της αναμέτρησης ο Κόλλιας στο 86′, το σουτ του οποίου έστειλε την μπάλα στα δίχτυα και τον Αμαρυνθιακό στην Γ΄ φάση.

Παιχνίδι χωρίς πολλές φάσεις, με δύο ομάδες αθλητικές, με πολλά τρεξίματα. Ο Ταμυναϊκός, έχει δημιουργήσει μία νεανική ομάδα, πειθαρχημένη, που θα …σκάει τον αντίπαλο με τις αντοχές της, στοιχείο που έχουν οι ομάδες του Γιάννη Καρβέλη.

Ο Αμαρυνθιακός, δεν υπάρχει αμφιβολία, πως είναι εκ των φαβορί στην Β΄κατηγορία για την άνοδο. Το εισιτήριο προς την Α΄κατηγορία κυνηγήθηκε και τις προηγούμενες χρονιές, μόνο που φέτος δείχνει πως μπορεί να έχουν βρει στην Αμάρυνθο τις λεπτομέρειες για να κάνουν την διαφορά.

Πολύ καλή απόδοση και για το διαιτητικό τρίο των Ντούρα, Δελχά και Πασχαλίδη

Αμαρυνθιακός (Μπάμπης Γεωργίου): Πανταζής, Σπ. Κιουλιάτης, Σ. Μυρτέζα, Βελαέτης, Ξουρής, Κόλλιας, Β. Μυρτέζα, Λυμπέρης (80′ Λιατύφης), Σταματάκος (90’+ Σεφερλής), Αλ. Κοντραζιου (90’+ Καράβας), Μπαϊρακτάρης (60′ Σιλβέστρος).

Ταμυναϊκός (Γιάννης Καρβέλης): Μητακίδης, Δήμου (60′ Φωτόπουλος), Λ. Πιλάτης, Κουτσαυλής, Β. Αναστασίου, Μ. Αναστασίου, Λουκάς, Κ. Πιλάτης (46′ Πομάρες), Ποδαράς (65′ Λάμπρου), Παριανός (87′ Αργύρης), Βρέττος.