Με ένα “ποσταρισμα” του στο προσωπικό του λογαριασμό στο fb o Γενικός Αρχηγός του Ηρακλή Ψαχνών Κώστας Γκαλούφας απάντησε στην ανακοινωση του ΑΟΝΑ για τον ημιτελικό του Κυπέλλου Ευβοίας που έγινε στα Ψαχνά.

Με έκπληξη διάβασα μια ανακοίνωση του ΑΟΝΑ που , ούτε λίγο ούτε πολύ μας λέει ότι χάσανε λόγω διαιτησίας και ο’τι ένας ποδοσφαιριστής της ομάδας μας υποκίνησε επεισόδια.

Εμείς, κύριοι δε διαμαρτυρηθήκαμε ούτε στο περσινό πρωτάθλημα που ταν “σημαδεμένη”τράπουλα, ούτε στον πρώτο ημιτελικό πού ο κος Γκάτσος μας αρνήθηκε δυο καταφανέστατα πέναλτι.

Δεν “δείξαμε”με το δάχτυλο ούτε “δώσαμε” κανέναν ποδοσφαιριστή τής ομάδας σας, ούτε όταν μας κάνανε χειρονομίες με τα δάχτυλα σε εμάς και τους φιλάθλους μας,ούτε όταν μας βρίζανε χυδαία από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Εμείς, όταν χάνουμε, χάνουμε εμείς!! Καί δε ψάχνουμε ούτε για δικαιολογίες ούτε για άλλοθι…Αυτά…!!!.
ΥΓ 1: Συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές τού ΑΟΝΑ για την αγωνιστικότητα τούς, και την αντρίκια στάση τούς, και στα δύο μεταξύ μας παιχνίδια. Εκ μέρους όλου του αγωνιστικού τμήματος τους ευχόμαστε να παραμείνουν στην Γ’ εθνική και γιατί το αξίζουν, και για το καλό τού Ευβοϊκού ποδοσφαίρου.
ΥΓ 2: Για το μέλος του ΔΣ του ΑΟΝΑ που μας ευχήθηκε καλή αντάμωση στα γουναράδικα,να του πούμε ότι εμείς τη διαδρομή βουνό, γουναράδικα την έχουμε κάνει πάρα πολλές φορές όπως ξέρει όλη η ποδοσφαιρική Ελλαδα αλλά,πότε δε καταλήξαμε στα γουναραδικα…!!!

Αρα,τη διαδρομή που επέλεξε θα τη κάνει είτε μόνος τού, ή να βρει κάποιους άλλους για αντάμωμα..
Από εμάς…. χλωμό…