Μετά την θυελλώδη χθεσινή γενική συνέλευση για τον Ελλήσποντο και την βόμβα αποχώρησης Δημήτρη Τσιτίνη από την προεδρία της ομάδας ο προπονητής της ομάδας Κώστας Καλλιμάνης σήκωσε ασπίδα προστασίας προς τον πρόεδρο της ομάδας ζητώντας την ομόνοια και όχι την διχόνοια που κάποιοι με νοσηρό μυαλό και διχαστικές τάσεις θέλουν να επαναφέρουν στο χωριό.

Ήταν ο άνθρωπος που με πίστεψε με εμπιστεύτηκε και μου έδωσε εν λευκό τα κλειδιά τον αποδυτηρίων όταν κάποιοι δεν με ήθελαν και έλεγαν διάφορα τα προηγούμενα χρόνια.

Ο άνθρωπος αυτός όπως και όλο το συμβούλιο τρέχουν την ομάδα με κόστος αλλά και χάσιμο χρόνου.

Και θέλω να πω για τον φίλο Δημήτρη γιατί μπορεί να είναι πρόεδρος της ομάδος αλλά για μένα είναι πάνω από όλα φίλος και θα παραμείνει είτε χωρίσουν οι δρόμοι μας είτε όχι κάποια στιγμή.

Είναι Ο άνθρωπος που δίνει τα πάντα για την ομάδα και το χωριό του βοηθάει όπου μπορεί και εκτός ομάδας και αυτός ο άνθρωπος λοιπόν έχει αντιπάλους ποιους αυτούς που για το δικό τους εγώ έρχονται αντιμέτωποι με την ομάδα και τον ίδιο.

Είμαστε μια ομάδα ένας σύλλογος ένα χωριό.

Καλώ όλους τους Λαμψακιωτες που αγαπούν την ομάδα και στηρίζουν αυτή την προσπάθεια που ξεκίνησε πέρσι να έρθουν στην επόμενη γενική συνέλευση να στηρίξουμε τον ΔΗΜΗΤΡΗ ΤΣΙΤΙΝΗ Και να προχωρήσουμε όλοι μαζί για το καλό της ομάδας.

Σήμερα όλοι να αποχαιρετίσουμε το Δικό μας παιδί τον Βασίλη Διονυσίου για την γειτονιά των αγγέλων..