Στο γήπεδο της Νέας Λαμψάκου διεξήχθη για 17η αγωνιστική ο αγώνας πρωταθλήματος της Β’ Κατηγορίας του 2ου ομίλου, τέθηκαν αντιμέτωπες οι ομάδες του Ληλας Βασιλικού εναντίον των Ζαρακων με την αναμέτρηση να ολοκληρώνεται με σκορ 2-1.

2’ Σουτ του Βαγγελι από το ύψος της μεγάλης περιοχής θα αποκρουσει στην γωνία του Γ. Καλλιοντζης. 

18’ ωραία συνεργασία τον παικτών των Ζαρακων από δεξιά θα βγάλει την σέντρα ο Μαντασας κεφαλια του Ντουνη λίγο άουτ.

19’ ο Μικρακης από δεξιά θα κάνει μια σέντρα η μπάλα θα περάσει στο δεύτερο δοκάρι αλλά Β.Γκουμα θα βρει αέρα προ κενής εστίας.

25’ κόρνερ από δεξιά για τον Ληλα Βασιλικου θα το εκτελέσει ο Αρτσιτας η μπάλα θα περάσει στο δεύτερο δοκάρι θα βγει μόνο του ο Βαγγελι θα κάνει την κεφάλι προ κενής εστίας η μπάλα θα περάσει λίγο άουτ.

28’ ωραία συνεργασία τον παικτών του Βασιλικού από δεξιά ο Γιγας θα δώσει την μπάλα στον Ρωμανο ο οποίος από ύψος της μεγάλης περιοχής θα κάνει το σουτ πάνω στην κίνηση θα περάσει λίγο άουτ.

74’ ΓΚΟΟΛ θα πάρει την μπάλα ο Μικρακης πίσω από την μεσαία γραμμή θα κάνει μια κούρσα από δεξιά θα περάσει τον προσωπικό του αντίπαλο θα φτάσει στο ύψος της μεγάλης περιοχής και με ένα ωραίο συρτό σουτ στην αριστερή γωνία του Γ.Καλλιοντζη που δεν θα μπορεί να κάνει κάτι, θα κάνει το 1-0.

83’ ΓΚΟΟΛ οι παίκτες του Βασιλικού θα βγάλουν ωραία αντεπίθεση με τον Ι. Γκουμα να βγαίνει στην πλάτη της άμυνας θα βγει σε θέση τετ α τετ όμως δεν θα εκτελέσει ο ίδιος θα δώσει την μπάλα δίπλα στον Λύκο ο οποίος με εύστοχο πλασέ θα κάνει το 2-0.

85’ ΓΚΟΟΛ κόρνερ από δεξιά για τους Ζαρακες θα το εκτελέσει ο Μαντασας με ωραίο φάλτσο θα πάρει την κεφαλιά ο Καρρας μέσα στην καρδιά της άμυνας του Βασιλικού και θα μειώσει σε 2-1 .

91’ μετά από ωραία κάθετη πάσα του Ρωμανού θα βγει και πάλι στην πλάτη της άμυνας τον Ζαρακες ο Ι. Γκουμας θα βγει σε θέση τετ α τετ αλλά θα πλασάρει λίγο άουτ 93’ ωραίο τεχνικό σουτ του Μπενετου εκτός περιοχής θα αποκρούσει δεξιά στην γωνία του Γ. Καλλιοντζης.

Κόκκινες Καρτες-57’ Κελλης(δεύτερη κίτρινη),59’ Βαγγελη.

Ληλας Βασιλικου(Ντραγκαν Κνεζεβιτς): Προκοπης, Γιγας(72’ Κατσαουνης), Βαγγελη, Κουσερης, Τζαφερος, Β.Γκουμας(58’ Ι.Γκουμας), Μυλωνας, Ρωμανος, Σαμαρτζης(76’ Μπενετος), Μικρακης, Αρτσιτας(58’ Λυκος)

Ζαρακες(Χαραλαμπος Γεωργιου):Γ.Καλλιοντζης, Μ.Ηλιας, Ντουνης(58’ Ι.Ηλιας), Τσελα, Κελλης, Μπατιλας, Σπανος, Ν.Παναγιωτου(77’ Πασχος), Καρρας, Μαντασας, Γ.Παναγιωτου(73’ Ρετσας).

Διαιτητης-Δανιηλιδης,Νεγρης,Δασκαλοπουλος

Για περισσότερες φωτογραφίες ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ