Σ ένα ματς που έγινε στο γήπεδο της Λαμψάκου ο Απόλλων πήρε μια δύσκολη νίκη παρά το 1-4 και συνεχίζει να βρίσκεται στο κυνήγι της πρώτης θέσης. Στο πρώτο ημίχρονο το ματς ήταν ένα ματς χωρίς ιδιαίτερες φάσεις.

Στις αρχές του δεύτερου ημιχρόνου στο ανοιχτό γήπεδο ο Κώστας Κάνανι εκμεταλλεύτηκε τη ταχύτητα του και περνώντας και το τερματοφύλακα έκανε το 0-1.

Στην επόμενη φάση ο Αναγνώστου εκμεταλλεύτηκε μια ψυχρολουσία και με ωραίο σουτ έκανε το 1-1.

Η συνέχεια ανήκε στην Ερέτρια με τους Κάνανι και Λαζρι μπροστά να ανεβάζουν ταχύτητα ο Απόλλων πέτυχε άλλα τρία γκολ με τους Κάνανι, Λαζρι και το πρώτο σκόρερ του πρωταθλήματος Γκερσι Τορρα να διαμορφώνει το 1-4.

Απ’ τους νικητές ξεχώρισαν οι Κάνανι, Λαζρι και ο Μάριος Καρλατηρας που κατάπιε πολλά χιλιόμετρα.

Απ’ τους γηπεδούχους ο Μολες και Αναγνώστου διακρίθηκαν με το πρώτο να μην αφήνει να κάνει το παιχνίδι του ο Γκερσι Τορα.

Άριστη διαιτησία απ’ το κύριο Κασομούλη και τους βοηθούς του Ιωάννου και Γεωργαρά.

Λήλας Β.(Ν.Ρόγκας): Λεοντής, Ευαγγελινός, Αλεξίου (80′ Μανικιώτης), Μολές, Κουσερής, Μπενέτος, Τσαμπούρης (88′ Λεμονής), Νεστουράι, Ντάλντι, Αναγνώστου, Παναγιώτου (70′ Μικράκης).

Απόλλων Ερέτριας(Δ.Βαλκάνος):Μπασινάς, Μ. Καρλατήρας, Χιούσκα (70′ Μέτσιο), Βεσέλι, Τόρα, Κανάνι (80′ Μορφούλης), Τρεγκάι, Λάζρι, Συκάς, Αντζέλι, Κουρούπης.

Για περισσότερες φωτογραφίες ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ