Με πέναλτι στο 93’, κατάφερε να ισοφαρίσει το παιχνίδι ο Λήλας, που μέχρι το 92’ βρισκόταν πίσω στο σκορ με 1-2 από το Καλοχώρι\Παντείχι. Το παιχνίδι είχε πλούσιο θέαμα με τις δύο ομάδες να μπαίνουν στο αγωνιστικό χώρο με ξεκάθαρα επιθετικές διαθέσεις.

Το παιχνίδι:

Το 1-0 θα γίνει στο 45’, όταν ο Τέλης Μακρής θα βρει τον στόχο με καρφωτή κεφαλιά, ύστερα από το κόρνερ του Βάθη.

Στο 51’ θα έρθει η ισοφάριση για το Καλοχώρι\Παντείχι, με συρτό σουτ του Καραμπά μέσα από την περιοχή.

Ο Λήλας θα χάσει αρκετές φάσεις για γκολ, και στο 82’ ο νόμος του ποδοσφαίρου θα τον «τιμωρήσει». Ο Ζουρμπουρλής με ιδανικό πλασέ θα κάνει το 1-2, ύστερα από όμορφη μπαλιά του Καραμπά.

Σε μία από τις τελευταίες φάσεις του παιχνιδιού, ο Ζευγολάτης θα κάνει την κεφαλιά ύστερα από γέμισμα στην περιοχή, η μπάλα θα βρει το χέρι του Πάντου  και ο ρέφερι θα δείξει την άσπρη βούλα. Ο Μπαλόζι θα αναλάβει την εκτέλεση και θα είναι εύστοχος από την άσπρη βούλα γράφοντας το τελικό 2-2.

ΛΗΛΑΣ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ (Τάσος Ταυταρίδης): Τόρα, Κικίδης, Ευαγγελινός, Χαζαρίδης, Τσούρα (85′ Πρίφτι), Αγγελάκης, Παπίλας, Πεσχύρας (65′ Αλεξίου), Αρ. Μακρής, Μπαλόζι, Βάθης (66′ Ζευγολάτης).

ΚΑΛΟΧΩΡΙ/ΠΑΝΤΕΙΧΙ (Γιάννης Φούρλης): Δρενάφτσης, Ντούκα, Καραλής, Ίσσαρης, Γάτσης (81′ Αθανασούλας), Π. Ζουρμπουλής, Β. Ζαχαριάδης (89′ Πάντος), Σαμαρτζής, Χρ. Ζουρμπουλής Χ. (86′ Σακάλογλου), Καραμπάς, Σαμπάνης (92′ Χρ. Ζαχαριάδης).

Διαιτησία: Κηρύκος-1ος Β-Παππάς -2ος  Ρέτσας.