Με ανακοίνωσή του ο σύλλογος του Βασιλικού, καταγγέλει επίθεση στα αποδυτήρια από τους παίκτες της αντίπαλης ομάδας, ύστερα από το εκτός έδρας 1-1 απέναντι στον Ηρακλή Ψαχνών.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Το ΔΣ του Α.Ο.Φ. Βασιλικού σε έκτακτο συμβούλιο που έγινε σήμερα μετά το τέλος του αγώνα με τον Ηρακλή Ψαχνών ανακοινώνει τα παρακάτω:
Διευκρινίζουμε ότι δεν έχουμε κανένα παράπονο από την Διοίκηση και τον κόσμο του Ηρακλή Ψαχνών στο σημερινό μεταξύ μας παιχνίδι.
Παρόλα αυτά πιστεύουμε ότι το ποδόσφαιρο πρέπει να παίζετε μέσα στο γήπεδο και δεν νοούνται εικόνες όπως οι σημερινές που αμαυρώνουν τον αθλητισμό και το ευβοϊκό ποδόσφαιρο.

Μετά την λήξη του αγώνα παίκτες του Ηρακλή Ψαχνών επιτέθηκαν μέσα στα αποδυτήρια της ομάδας μας με τραμπουκισμούς και προπηλακισμούς. Θεωρούμε απαράδεκτο να γίνεται επίθεση και να κινδυνεύει η σωματική ακεραιότητα παικτών μέσα στα αποδυτήριά τους. Όπως κάτι τέτοιο δεν έχει γίνει στην έδρα μας όπου η φιλοξενία είναι άψογη και δεν έχει απειληθεί παίκτης έτσι απαιτούμε να προστατεύονται και οι δικοί μας ποδοσφαιριστές και να σέβονται την ιστορία του ΛΗΛΑ.”