Ο Λήλας Βασιλικού με τον Δημήτρη Αντωνόπουλο στην τεχνική ηγεσία συνεχίζει τον μεταγραφικό του σχεδιασμό ενόψει της συμμετοχής της ομάδας στο πρωτάθλημα της Β’ Ε.Π.Σ.Ε.

Σε μία νέα χρονιά που έρχεται που οι Βασιλικαριώτες έχουν πρωταγωνιστικούς και υψηλούς στόχους στο νέο πρωτάθλημα που δεν είναι άλλοι από την κατάκτηση του πρωταθλήματος και η άνοδος και η επιστροφή στην Α’ Ε.Π.Σ.Ε μετά από δύο χρόνια και πάλι.

Ο Λήλας Βασιλικού ανανέωσε την συνεργασία με όλους τους ποδοσφαιριστές του περσινού ρόστερ και παράλληλα προχώρησε σε δέκα μεταγραφικές προσθήκες ποδοσφαιριστών προκειμένου η ομάδα του Βασιλικού να επιτύχει τον στόχο της.

Πιο συγκεκριμένα αποκτήθηκαν ο επιθετικός Νίκος Μαστροκώστας που την περσινή χρονιά αγωνιζόταν με την ομάδα της Δροσιάς ενώ στο παρελθόν έχει αγωνιστεί στην ομάδα του Λήλα Βασιλικού για μία τετραετία 2015-2018.

Ο μεσοεπιθετικός Γιάννης Αποστόλου που την περσινή χρονιά αγωνιζόταν στο Καλοχώρι Παντείχι. Ο τερματοφύλακας Μπάμπης Βασιλείου που πέρυσι αγωνίστηκε σε δύο ομάδες Λουκίσια και Αμαρυνθιακό.

Ο μέσος Γιώργος Ζαχαριάς που την περσινή χρονιά αγωνιζόταν στην ΑΕ.Χαλκίδας και κατά το παρελθόν έχει αγωνιστεί σε ΑΟΝ.Αρτάκης, Ολυμπιακό Χαλκίδας, Δροσιά, Αυλωνάρι, Λουκίσια.

Ο μεσοαμυντικός Γιάννης Καραλής που την χρονιά που τελειώσε έπαιζε στην ΑΕ.Χαλκίδας ενώ κατά το παρελθόν έχει αγωνιστεί στον Λήλα Βασιλικού.

Ο αμυντικός μέσος Βασίλης Κωνσταντόπουλος την χρονιά που ολοκληρώθηκε αγωνιζόταν στα Λουκίσια. Ο μεσοεπιθετικός Νίκος Παναγιώτου που πέρυσι αγωνίστηκε σε δύο ομάδες σε Ηρακλή Ψαχνών και Απόλλων Ερέτριας.

Ο κεντρικός αμυντικός Ηλίας Τζίτζιρας που την περσινή χρονιά έπαιξε στον Μιαούλη Φύλλων, τον μεσοεπιθετικό Χάρη Κροκόδειλο που αγωνιζόταν στον Ταμυναικό ενώ και αυτός κατά το παρελθόν έχει αγωνιστεί και πάλι στον Λήλα Βασιλικού. Και τέλος τον νεαρό τερματοφύλακα Αντώνη Μυτακίδη γιός του παλαίμαχου τερματοφύλακα Νίκου Μυτακίδη, ο νεαρός γκολκίπερ τα τελευταία χρόνια αγωνιζόταν στην ομάδα της ΑΕΚ Χαλκίδας.

Ενώ με την νέα αγωνιστική περίοδο 2023-2024 ο Λήλας Βασιλικού μετά από 3 χρόνια και πάλι θα παίξει στην φυσική του έδρα στο γήπεδο του Βασιλικού το όποιο είχε εγκαταλείψει. Όταν η φονική πλημμύρα που σάρωσε πριν από 3 χρόνια Αύγουστο του 2020 τον νομό Ευβοίας εκτός από νεκρούς κατέστρεψε και πολλές υποδομές με το γήπεδο του Βασιλικού να καταστρέφεται ολοσχερώς.

Μετά από 3 χρόνια εργασιών ανακατασκευής και ανακαίνισης το γήπεδο είναι έτοιμο πλέον προς χρήση με τον ιστορικό Λήλαντα να θέλει να επιστρέψει και πάλι στον δρόμο των επιτυχιών. Καθώς πέρασε μία πολύ δύσκολη πενταετία 2018-2023 όταν τον Μάϊο του 2018 διεκδίκησε τον τίτλο στην Α’ Ε.Π.Σ.Ε και την άνοδο στην Γ’ εθνική οι επόμενές του χρονιές δεν ήταν καλές και τον Μάϊο του 2022 γνώρισε τον υποβιβασμό από την Α’ Ε.Π.Σ.Ε στην Β’ Ε.Π.Σ.Ε μετά από 52 χρόνια.