Ο Λήλας Βασιλικού από την περασμένη Κυριακή και στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής πριν το φινάλε στον Νότιο όμιλο της Β” Ε.Π.Σ.Ε πανηγυρίζει την επιστροφή και πάλι στην Α’ Ε.Π.Σ.Ε μετά από απουσία 2 χρόνων με την νίκη 1-3 επί του Δύστου.

Η ομάδα από το Ληλάντιο πεδίο επιστρέφει και πάλι στους μεγάλους του ευβοϊκού ποδοσφαίρου μετά από 2 χρόνια απουσίας, η επιστροφή στην Α’ Ε.Π.Σ.Ε συνδυάστηκε με την επιστροφή του Λήλα Βασιλικού στο γήπεδο του την χρονιά που διανύουμε. Μιας και για 3 χρόνια αγωνιζόταν στο γήπεδο της Νέας Λαμψάκου, το γήπεδο του Βασιλικού είχε καταστραφεί με την φονική πλημμύρα που έπληξε τον Αύγουστο του 2020 την Εύβοια.

Την χρονιά που διανύουμε ο Λήλας Βασιλικού με προπονητή τον Δημήτρη Αντωνόπουλο δημιούργησε ένα δυνατό και έμπειρο ρόστερ προκειμένου να επιτύχει τον στόχο της ανόδου, στην ομάδα ήρθαν ποδοσφαιριστές όπως οι Νικ. Μαστροκώστας , Μπ. Βασιλείου, Δημ. Τρεπεκλής, Βασ. Κωνσταντόπουλος, Γιαν. Αποστόλου, Γιω. Ζαχαριάς και μαζί με τους ποδοσφαιριστές που παρέμειναν από την περσινή χρονιά δημιουργήθηκε ένα ρόστερ έμπειρο και με λύσεις στον πάγκο ώστε ο Λήλας Βασιλικού να κατακτήσει το πρωτάθλημα και την άνοδο στην Α’ Ε.Π.Σ.Ε.

Σε έναν όμιλο όπως ήταν ο Νότιος όμιλος της Β’ Ε.Π.Σ.Ε με 4 ομάδες που διεκδικούσαν τις 2 προνομιούχες θέσεις που οδηγούν στην Α’ Ε.Π.Σ.Ε  ο Λήλας Βασιλικού βρέθηκε μαζί με τους Δύστο, Αυλωνάρι και Όλυμπο Γυμνού. Η ομάδα του Βασιλικού κατάφερε να ξεχωρίσει από την αρχή και τελικά από την 22η αγωνιστική να πανηγυρίζει την άνοδο της στην Α’ Ε.Π.Σ.Ε.