*ΡΕΠΟΡΤΑΖ για το ″Δυνατά & Αθλητικά″: Αποστόλης Αποστολίδης-Γιάννης Κικίδης-Βέττας Μανώλης 
*ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ: Χρήστος Σεφερλής

Σε έναν υπέροχο χώρο στο mam cafe στο Λευκαντί  δίπλα στη θάλασσα έγινε η παρουσίαση της φανέλας και του φετινού ροστερ του Λήλα Βασιλικού.

Σύσσωμη η διοίκηση ως καλοί οικοδεσπότες αποτελούμενη από τους Πρόεδρο Κ. Γιόχαν Κολιοβέτα, την αντιπρόεδρο κ. Δήμητρα Βελή, τον Γ.Γραμματέα Μπενέτο Βασίλη,τον Ταμιά Πρίφτι Λευτέρη και τον Γ.Αρχηγό Σαραντάρη Θωμά ευχαρίστησαν τους χορηγούς καθώς και τους φίλους του Λήλα Βασιλικού για τη βοήθεια τους και υποσχέθηκαν να συνεχίσουν με τον ίδιο ζήλο αυτό που ξεκίνησαν πέρσι ώστε ο αγαπημένος τους Λήλας να έχει τις επιτυχίες που αρμόζουν στην ιστορία του.

Η παρουσίαση ξεκίνησε με τον πρωτομάστορα του Λήλα Τάσο Ταυταρίδη ο οποίος όπως πάντα ήταν λακωνικός στις δηλώσεις του προτιμώντας την δουλειά στο γήπεδο.

Στη συνέχεια ο παρουσιαστής της εκδήλωσης Μανώλης Βέττας παρουσίασε τους ποδοσφαιριστές  που φόραγαν και πέρσι τη φανέλα του Λήλα Βασιλικού.

Αυτοί που θα συνεχίσουν και φέτος είναι οι Μ.Τσούρα, Δ.Βαγγελή, Χ,Πρίνος, Γ.Μανικιώτης, Γ.Παπίλας, Δ.Κικίδης, Γ.Βάθης, Π.Ευαγγελινός, Κ.Αναγνώστου, Χ.Πεσχύρας, Β.Σιμιτζής, Μ.Αγραφιώτης, Μ,Χαζαρίδης, Ε.Πρίφτι.

Ακολούθησαν οι ποδοσφαιριστές που ήρθαν φέτος στο ποτάμι αποσπώντας το χειροκρότημα των παρευρισκομένων.

Οι Π.Στρατής, Γ.Λάμτσε, Γ.Καραλής, Κ.Καρβελάς, Β.Σιμηστήρας, Π.Αναστασίου, Ν.Λαμπρόπουλος, Α.Μπορμπότης  και Κ.Κανάνι ο οποίος έλειπε για προσωπικούς λόγους θα φοράνε από φέτος την φανέλα του Λήλα Βασιλικού.

Στη συνέχεια άπαντες γεύτηκαν τα εδέσματα που είχε ετοιμάσει το προσωπικό του mam cafe κάνοντας πρόποση για πολλές επιτυχίες του Λήλα Βασιλικού.

Περισσότερες φωτογραφίες από την παρουσίαση φανέλας του Λήλα Β. ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ