Για την προημιτελική φάση του Κυπέλλου Ευβοίας σε μονή αναμέτρηση νοκ άουτ στο γήπεδο του Βασιλικού τέθηκαν αντιμέτωποι ο τοπικός Λήλας Βασιλικού και ο ΑΟΝ.Αρτάκης με τους ερυθροκίτρινους να επικρατούν με 0-2 και να προκρίνονται στα ημιτελικά της διοργάνωσης.

Ήτανε ένας αγώνας με ξεκάθαρο φαβορί τον ΑΟΝ.Αρτάκης μιας και τους δύο αντιπάλους χώριζαν δύο κατηγορίες. Ο προπονητής των ερυθροκίτρινων προχώρησε σε εκτεταμένο ροτέισον προκειμένου να κρατήσει φρέσκια την ομάδα ενόψει της δύσκολης συνέχειας για το πρωτάθλημα της Γ΄Εθνικής. Ντεμπούτο με την ερυθροκίτρινη φανέλα στην βασική ενδεκάδα έκανε το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα του ΑΟΝΑ ο Βασίλης Ρέντζας.

Σε μια αναμέτρηση όπου ο ΑΟΝ.Αρτάκης είχε τον έλεγχο και την πρωτοβουλία των κινήσεων σε όλη την διάρκεια του αγώνα με δύο τέρματα ένα σε κάθε ημίχρονο έκανε το καθήκον του και έκλεισε θέση στα ημιτελικά της διοργάνωσης. Από την άλλη πλευρά ο Λήλας Βασιλικού ήταν μαχητικός και φιλότιμος αλλά εν τέλει ηττήθηκε αξιοπρεπώς καταβάλλοντας μεγάλη προσπάθεια εώς το τέλος.

15′ 0-1 ΓΚΟΟΟΟΟΟΛ! Παυλίδης

53′ 0-2 ΓΚΟΟΟΟΟΟΛ! Σπηλιώτης

Διαιτητές: Γιάννης Κηρύκος – Γιάννης Ντόβολης – Γιώργος Κοντογιαννίδης

Λήλας Βασιλικού(Δημήτρης Αντωνόπουλος): Μητακίδης, Καρβελάς, Γίγας, Κατσαούνης, Κουσερής, Κωνσταντόπουλος, Αλαφάκης, Ζαχαριάς, Βαγγέλη, Τρεπεκλής, Παναγιώτου. Έπαιξαν και οι: Σαμαρτζής, Γκούμας, Μυλωνάς, Βασιλείου, Κροκόδειλος Χ., Κροκόδειλος Στ., Μανικιώτης, Τσούρα, Τσούπρας.

ΑΟΝ.Αρτάκης(Δημήτρης Μαγκαφίνης): Ντουμάνης, Ρέντζας, Καρλατήρας, Μπιμπισίδης, Στασινόπουλος, Λάμπρου, Φισκατώρης, Ζαχαράκης, Παυλίδης, Μεταξάς, Παπαδημητρίου. Έπαιξαν και οι: Κωνσταντάρας, Μερτύρης, Βελής, Μουζάκης, Γερογιάννης, Ταυταρίδης, Σπηλιώτης, Χατζηστάμου, Σαλπιγγίδης.