Λήλας Βασ.: …συνεχίζει με την ίδια διοίκηση!

Τελειώνει ο Ιούνιος, ο μήνας των Διοικητικών Συμβουλίων (νέες διοικήσεις ή ανανεώσεις ή εμπλουτισμός με νέα μέλη ή συνέχιση των ήδη υπαρχόντων) των ομάδων και μία-μία οι όποιες εκκρεμότητες τακτοποιούνται! Ειδικά στη Α’ ΕΠΣΕ, μια τέτοια μεγάλη εκκρεμότητα ήταν αυτό του Διοικητικού θέματος στον δευτεραθλητή της αγωνιστικής περιόδου που έληξε, Λήλαντα Βασιλικού

Τελικά μετά από συσκέψεις και σχετικές διαβουλεύσεις, στην κορυφαία ομάδα του Ληλαντίου, όπως έγινε γνωστό χθες (Δευτέρα 25-Ιουνίου), αργά το βράδυ, στα Διοικητικά δρώμενα του Λήλαντα, θα συνεχίσει και για την νέα αγωνιστική περίοδο 2018-19, η διοίκηση του Γιάννη Ελευθεριάδη! 

Πέρα από την απόφαση να συνεχίσει στα διοικητικά του Λήλα η διοίκηση Γιάν. Ελευθεριάδη, προχώρησε και σε κάποιες πρώτες ενέργειες… Στο θέμα των στόχων της ομάδας, αυτοί θα παραμείνουν και την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο υψηλοί και πρωταγωνιστικοί, όπως αρμόζει σε ένα σωματείο με την ιστορία του Λήλαντα… Τα αμέσως επόμενα μελήματα των διοικούντων την ομάδα του Βασιλικού, είναι το θέμα του προπονητή και ο εμπλουτισμός του έμψυχου δυναμικού της ομάδας (ανανεώσεις, αποδεσμεύσεις, μεταγραφές).