Ήταν ένα παιχνίδι με τεράστια βαθμολογική σημασία, για τους γηπεδούχους του Λήλαντα, που πλέον βλέπουν τις ελπίδες τους για παραμονή, να εξανεμίζονται…
Από την άλλη μεριά ο Αμαρυνθιακός που βρίσκεται σε πολύ καλή βαθμολογική θέση και έδειξε ότι ξέρει και παλεύει όλα τα παιχνίδια, εντός και εκτός έδρας!
Το α’ μέρος ήταν αμφίρροπο, με τον Λήλα να έχει δυνάμεις να προσπαθεί για κάτι καλό, όμως οι φιλοξενούμενοι με καλές αντιδράσεις απομάκρυνα τους όποιους κινδύνους… Έτσι οι αξιόλογες φάσεις ήταν πολύ λίγες στο 45λεπτο!
Πολύ καλή ευκαιρία για τον Λήλα, στο 21’ όταν ο Μικράκης βρήκε ωραία τον Αναγνώστου που βρέθηκλε απέναντι στον Σακκή, έκανε το πλασέ, για να διώξει ο τερματοφύλακας του Αμαρυνθιακού σε κόρνερ!
Πριν την ολοκλήρωση του 45λέπτου και στο 43’ ο Ντάλντι, έχασε την μπάλα από τον Δ. Τσούτση, που βγάζει θαυμάσια στον Π. Λ. Σκριβάνο, αυτός ψύχραιμα, πλασάρει και στέλνει την μπάλα στα δίκτυα, κάνοντας το 0-1!
Στο 45’ ο Μωλές από πλάγια θέση προσπάθησε να πλασάρει όμως χωρίς να δυσκολευτεί ο Σακκής, μπλοκάρισε…
Στο β’ μέρος, ο Αμαρυνθιακός επέβαλε τον ρυθμό του, ενώ στους γηπεδούχους άρχισαν να φαίνονται σημάδια κούρασης…
Στο 55’ ο Π. Λ. Σκριβάνος, από το ύψος της περιοχής, σουτάρει δυνατά, για να διώξει ο Λεμονής, όπως-όπως με τις γροθιές…
Νέα ευκαιρία για τους φιλοξενούμενους, στο 60’ με τον Π. Λ. Σκριβάνο να να πλασάρει από καλή θέση και να διώχνει εντυπωσιακά σε κόρνερ ο Λεμονής…
Αντεπίθεση για τον Λήλα στο 81’, ο Μικράκης, σουτάρει δυνατά η μπάλα φάνηκε να βρίσκει στο χέρι του Ντρέκη, με υπόδειξη του βοηθού Αντ. Ιωάννου, ο διατητής Γ. Κασομούλης, σημειώνει πέναλτι, το εκτελεί εύστοχα ο Μωλές και ισοφαρίζει σε 1-1!
Οι φιλοξενούμενοι συνέχισαν την πίεση και στο 89’ ο Λ. Μιρτέζα, πιάνει δυνατό σουτ, ο Λεμονής διώχνει όπως-όπως, η μπάλα φτάνει στον Π. Λ. Σκριβάνο, που πλασάρει και κάνει το 1-2, δίνοντας την νίκη στην ομάδα του!

Πολύ καλή διαιτησία του Γιώργου Κασομούλη και των συνεργατών του Αντώνη Ιωάννου και Βαγγέλη Σιμιτζή.

ΛΗΛΑΣ Βασιλικού (Νίκος Ρόγκας): Λεμονής, Ευαγγελινός, Ντάλντι, Μολές, Κουσερής, Τσαμπουρής, Αλεξίου, Μικράκης, Αναγνώστου, Νεστουράι (55′ Μπενέτος), Καρβελάς (68′ Παναγιώτου).

ΑΜΑΡΥΝΘΙΑΚΟΣ (Σάκης Μεθενίτης): Σακκής, Π. Τσούτσης, Ντρέκης, Πέππας (72′ Πετράκης), Ρεπετσάς, Σελ. Μυρτέζα, Δ. Τσούτσης (62′ Λ. Μυρτέζα), Σιαράπης, Π. Λ. Σκριβάνος (90′ Αθ. Σκριβάνος), Π. Δ. Σκριβάνος, Πάλλης.

*για το φωτορεπορτάζ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ