Επιβλητική η Αρτάκη στο Βασιλικό επικράτησε του πολύ κακού Λήλα Β. με το ευρύ 0-6 αναγκάζοντας τους Βασιλικαριώτες σε μία από τις ποιο βαριές ήττες εντός έδρας στην ιστορία τους.

Το παιχνίδι δεν χρίζει ιδιαίτερης κριτικής μιας και η Αρτάκη προηγήθηκε στο 40′ με 0-5 κάνοντας επίδειξη ισχύος απέναντι σε έναν αντίπαλο που είχε μία πολύ κακή εικόνα και στα 90′ του αγώνα.

Ο Λήλας Βασιλικού προβληματίζει έντονα με την συνολική του εικόνα μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα και θα πρέπει να υπάρξει άμεση αντίδραση και “ηλεκτροσόκ” σε όλα τα επίπεδα αγωνιστικά, διοικητικά ειδάλλως ο “ποταμός” δεν θα έχει αγωνιστικό γυρισμό.

Στο 66′ ο Χαζαρίδης είχε σουτ στο δοκάρι

Τα γκολ του αγώνα και φάσεις :

Στο 5′ πέναλτι για την Αρτάκη σε ανατροπή του Λουκα το εκτέλεσε ο Τσομπάνης απόκρουσε εξαιρετικά ο ΤΟΡΑ σε κόρνερ.

Στο 20′ ανοίγει το σκορ για την Αρτάκη με γκολ του Βασίλη Τσομπανη 0-1.

Στο 26′ ο Λούκας με σουτ από πλάγια θέση το 0-2 για τον ΑΟΝΑ.

Στο 36′ σουτ από τριάντα πέντε μέτρα του Γιώργου Μαστροκώστα το 0-3 για την Αρτάκη.

Ένα λεπτό αργότερα με την σέντρα στο 37′ ο Παναγιώτης Καραντάκης το 0-4 για τον ΑΟΝΑ .

Το εφιαλτικό πρώτο ημίχρονο δεν είχε τελειωμό για τον Λήλα Β. με τον Παναγιώτη Καραντάκη να πετυχαίνει και δεύτερο προσωπικό γκολ στο 40′ γράφοντας το 0-5 για την Αρτάκη.

Στο β’ ημίχρονο απόλυτα φυσιολογικά ο ΑΟΝΑ κατέβασε στροφές διαχειριζόμενος το 0-5 και πέτυχε ακόμα ένα γκολ στο φινάλε του αγώνα στο 83′ με καρφωτή κεφαλιά του Θανάση Τσούτη που διαμόρφωσε το τελικό 0-6.

Εύκολο απόγευμα είχε ο ρέφερι του αγώνα Κηρύκος με συνεργάτες τους Δελχά και Μητρολιό

Λήλας Β. (Τάσος Ταυταρίδης): Τόρα, Ντουλελάρι (46′ Πεσχύρας), Βάθης (70′ Πρίφτι), Τσούρα, Χαζαρίδης, Αγγελάκης, Παπίλας, Ζευγολάτης (46′ Βανγγελί), Μακρής Αρ., Τσαλιαγκός, Μακρής Θ. (83′ Μανικιώτης).

Αρτάκη(Βαγγέλης Ζέρβας): Τσάμαρης, Κολιόπουλος (46′ Νικολάου), Νάτσης, Γεωργίου, Θωμάς (46′ Ζαχαρόπουλος), Τσούτης, Λούκας (56′ Κούκα), Μαστροκώστας, Καραντάκης, Τσομπάνης (46′ Λούρος), Τουρκοχωρίτης.