Φούσκωσε ο ποταμός στο Βασιλικό και ο τοπικός Λήλας Β παρέσυρε στο διάβα του την Αυλίδα με σκορ 3-0. Οι γηπεδούχοι από την αρχή του ματς έδειξαν τις ορέξεις απέναντι σε μία ομάδα που έχει πορεία αντίθετη στο πρωτάθλημα  σε σχέση μετά φιλικά προετοιμασίας.

Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ με τον Νίκο Μαστροκώστα στο 34′ μετά από πάσα του Χαλιώτη και προηγήθηκαν 1-0. Στο 50′ διπλασίασαν τα τέρματα τους με τον Γίγα να γράφει το 2-0. Και στο 52′ με το δεύτερο προσωπικό τέρμα του Νίκου Μαστροκώστα έκαν το 3-0 που ήταν και το τελικό σκορ. Στο 80′ οι φιλοξενούμενοι είχαν την ευκαιρία να μειώσουν στο σκορ αλλά το πέναλτι του Βαρσαμα το εξουδετέρωσε ο πολύ καλός τερματοφύλακας Τσάμαρης του Λήλα Βασιλικου.

Άριστη η διαιτησία του Σέγκου με συνεργάτες τους Γκάτσο και Κοντογιαννίδη.

Λήλας Β. (Ταυταρίδης): Τσάμαρης, Κικίδης, Ντούνας, Μακρής, Αυλωνίτης, Χαλιώτης, Γίγας (85΄ Παυλου), Κουσερής (65΄ Κουτσαυλής), Αγραφιώτης, Μαστροκώστας, Κυτίνος (70΄ Μπράχο).

Αυλίδα (Τοκπασίδης): Σαλεμής, Χιούσκα, Βισβίνης (86΄ Μεντί), Ζαζάς, Προβής, Αντωνόπουλος, Στέργκου (70΄ Λεονταρης), Κουτσαυλής, Ελευθερίου, Βαρσαμάς, Σπυρόπουλος (81΄ Παπαγεωργίου).

Φωτορεπορτάζ: Χρήστος Σεφερλής