Με 0-2 επικράτησε το Αυλωναρι στο Αφράτι του Ληλα Β. παίρνοντας μία πολύ σημαντική νίκη στην υπόθεση παραμονής στην κατηγορία.

Καλύτερα ξεκίνησε το παιχνίδι ο Ληλας Β. έχοντας την κατοχή και τη διάθεση να ψάξει το γκολ.

Μετά το εικοσάλεπτο το Αυλωνάρι πήρε μέτρα στο γήπεδο χτυπώντας κυρίως στην κόντρα. Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι μπήκαν πιο αποφασισμένοι σπατάλησαν όμως τις ευκαιρίες που τους παρουσιάστηκαν για να ισοφαρίσουν.

Όσο περνούσε ο χρόνος οι γηπεδούχοι δεν είχαν καθαρή σκέψη με αποτέλεσμα το Αυλωνάρι που είχε τις φυσικές δυνάμεις να καταφέρει να κλειδώσει τη νίκη.

Καλύτερος για το Αυλωνάρι ο  “γερόλυκος” Παναγιώτης Ηλίας σκόρερ του πρώτου τέρματος και ασίστ στο δεύτερο γκολ.

 

19’ Ατομική προσπάθεια και σουτ του Αναγνώστου έδιωξε σε κόρνερ εντυπωσιακά ο Μπασινάς, στην εξέλιξη και στην εκτέλεση του κόρνερ η κεφαλιά του Κουσερή πέρασε δίπλα από τα δοκάρια του Μπασινά.

36’ Ο «γερόλυκος» Παναγιώτης Ηλίας με σουτ έξω από την περιοχή νικά τον Αγραφιώτη και κάνει το 0-1 για το Αυλωνάρι.

45’ Σουτ του Κούκη από πλεονεκτική θέση έδιωξε εντυπωσιακά ο Αγραφιώτης.

58’ Σουτ του Μπαιμπάκη πάνω από τα δοκάρια του Μπασινά.

64’ Σουτ του Φτούλη πάνω από τα δοκάρια του Αυλωναρίου.

86’ ο Κ.Πόγκας έφυγε στην κόντρα επίθεση βρέθηκε απέναντι από τον Αγραφιώτη πλασάροντας τον εύστοχα γράφοντας το 0-2 κλειδώνοντας την μεγάλη εκτός έδρας νίκη για το Αυλωνάρι.

Τον αγώνα σφύριξε ο Γιώργος Κασομούλης  τους Σταυρο Ρουμπή και  Νίκο Σταυρου.

Λήλας Β.(Τ.Ταυταρίδης):Αγραφιώτης, Μπενέτος, Μανικιώτης(58′ Ευαγγελινός), Μολές, Κουσερής(90′ Κάβουρας), Τζαφέρος, Παπίλας, Αλεξίου(55′ Φτούλης), Παναγιώτου, Μπαιμπάκης, Αναγνώστου.

Αυλωνάρι(Γ.Τζόκας): Μπασινάς, Κοψαχείλης(46′ Ξυράφης), Παναγιώτου Ν., Παππάς, Μαστροκώστας Χ., Πόγκας Κ.(46’Γκιουλάι), Πόγκας Αλεξ., Ηλίας(85′ Μπάρντι), Γλύκος(90′ Βογιατζής), Ντραγκότι, Κούκης(76′ Κρόκος).

Για περισσότερες φωτογραφίες ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ