Νίκη χρυσάφι για τον Λήλα Βασιλικού επί της φιλότιμης Δόξας Προκοπίου με 1-0 μία νίκη που το δίνει και υψηλό ηθικό πριν την μάχη της Τετάρτης για τον πρώτο ημιτελικό με τον Ελλήσποντο στο Βασιλικό.

Το συγκρότημα του Τάσου Ταυταρίδη ξεκίνησε δυναμικά τον αγώνα και μόλις στο 1ο λεπτό είχε δοκάρι με τον Αναγνώστου .

Στο 16′ νέο δοκάρι για τον Λήλα Βασιλικού με τον Γιώργο Παπίλα να εκτελεί φάουλ και την μπάλα μετά από απόκρουση του Αλατζά να βρίσκει εκ νέου το δοκάρι της Δόξας Προκοπίου.

Με το ξεκίνημα του β΄ ημιχρόνου ο Αναγνώστου με δυνατό σουτ έκανε το 1-0 που έμελλε να ήταν και το τελικό σκορ του αγώνα.

Η Δοξα Προκοπίου προσπάθησε να πετύχει ένα τέρμα για να ισοφαρίσει χωρίς ομως να τα καταφέρει δεχόμενη ακόμα μία ήττα που την κρατάει στην πρωτελευταία θέση της βαθμολογίας.

Το αγώνα σφύριξε η Χριστίνα Κούκουρα με συνεργάτες τους Δαυίδ Πριόνα και Χάρη Αντωνίου.

Λήλας Βασιλικού(Τ.Ταυταρίδης): Πρίνος, Κικίδης, Ευαγγελινός, Χαζαρίδης, Τζαφέρος, Αγγελάκης, Παπίλας, Καραλής (93′ Πρίφτι), Στρατής (77′ Γιουνάι), Κούκα (80′ Βαγγελή), Αναγνώστου.

Δόξα Προκοπίου(Γ.Κουτσουφλάκης): Αλατζάς, Γ. Μορφούλης (75′ Σταμούλος), Περήφανος, Μακρής, Τσούπρος, Γκίκας, Καλλάης (62′ Ιωσήφ), Μάλλιαρης, Κανελλόπουλος (65′ Μπαϊμπάκης), Αλεξίου, Θ. Μορφούλης (83′ Ανδρέου).

Για περισσότερες φωτογραφίες πατήστε εδώ