Σπουδαίο διπλό πήρε ο Ελλήσποντος μέσα στο Βασιλικό επί του τοπικού Λήλα Β με 0-1 και έκανε σημαντικό βήμα για την πρόκριση του στο τελικό.

Το συγκρότημα του Κώστα Καλλιμάνη μετά από ένα άσφαιρο πρώτο ημιχρόνο που είχε τις ευκαιρίες να προηγηθεί και δεν τα κατάφερε πήρε την νικη στο δεύτερο χάρη στο χρυσό γκολ του Ψαχνιώτη Κώστα Ντούμα στο 58′ του με σουτ.

Οι Λαμψακιώτες άντεξαν στην πίεση του Ληλα Βασιλικου κρατώντας το πολύτιμο 0-1 και πήραν προβάδισμα πρόκρισης εν όψιν της ρεβάνς στην Νέα Λάμψακο.

Ένα θλιβερό περιστατικό επισκίασε την νίκη τον φιλοξενούμενων και ήταν ο τραυματισμός στο γόνατο του Σταυρου Μπούρικα στο 80′ του αγώνα με τον παίχτη να αντικαθίσταται από τον Κουτσαυλή και να περιμένει την αυριανή μαγνητική για να δει το μέγεθος της ζημιάς.

Πολύ καλή η διαιτησία του Στέλιου Φώτη που είχε συνεργάτες τους Αντώνη Ιωάννου και Γιώργο Κοντογιαννίδη.

Λήλας Β.(Τ.Ταυταρίδης):Μαντάς, Κικίδης, Ευαγγελινός, Τζαφέρος, Χαζαρίδης, Αγγελάκης, Παπίλας, Καραλής (90′ Πρίφτι), Στρατής, Κούκα, Αναγνώστου.

Eλλήσποντος(Κ.Καλλιμάνης): Βασιλείου, Γιαλός, Μπούρικας (84’λ.τ.Κουτσαυλής), Γεωργίου, Ντούκα, Χύσκα, Νικολάου, Κατσίμπρας, Κουζούλογλου, Ανέστης, Ντούμας (92′ Φτούλης).

Για περισσότερες φωτογραφίες ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ