Δυνατό φιλικό τεστ στο Βασιλικό ανάμεσα στον τοπικό Λήλα Β. και τον Απόλλωνα Ερέτριας.Ο αγώνας θα μπορούσε να είναι ένα από τα ντέρμπι του πρωταθλήματος μιας και είχε όλα τα χαρακτηριστικά αυτού που παραδοσιακά παρουσιάζουν οι δύο ομάδες δύναμη, πάθος, σε οριακά μερικές φορές με τους ψυχραιμότερος να  παρεμβαίνουν και να λύνουν κάθε παρεξήγηση εν την γέννεση τους.

Οι δύο προπονητές Τάσος Ταυταρίδης και Θωμάς Τσίγκας είναι ξεκάθαρο ότι θέλουν να παντρέψουν το νέο με το παλιό όσο αφορά το αγωνιστικό κομμάτι εντάσσοντας τους νέους ποδοσφαιριστές στην χημεία των ομάδων τους.

Ο αγώνας κρίθηκε από το γκολ του Τρεγκάι Χ. στο 60′ με ωραία λόμπα έκανε το 0-1 που ήταν και τελικό σκορ του αποτελέσματος.

Λήλας Β.(Τ.Ταυταρίδης):Αναστασίου, Ευαγγελινός, Καραλής, Χαζαρίδης, Βάθης, Κικίδης, Παπίλας, Τσούρα, Καρβελάς, Λάμτσε, Κανάνι

Αγωνίσθηκαν και οι : Τσινάι, Μπενέτος, Βαγγελί, Αγραφιώτης, Νόγια, Πρίφτι, Πεσχύρας, Μανικιώτης.

Απόλλων Ερέτριας(Θ.Τασίγκας): Spaho, Ρούσσος, Λαμπρου, Μπισμπικόπουλος, Πετρακης, Σέχαι, Μπαουκος, ROEL, Σταματακος, Μωρος, Τρεγκάι Γ.

Αγωνίσθηκαν και οι : Βλαχος, Τρεγκαι Χ., Σμπηλίρης, Τερζακης, Μήτρου, Κικίδης, Τσαραντάνης, Λαιος, Τσιγκας, Κιακης, Τόρα Ερμής.

Για περισσότερες φωτογραφίες του αγώνα Λήλας Β.- Απόλλων Ερετριας ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ