Στα ημιτελικά προκρίθηκε ο Λήλας Β. επικρατώντας και στο δεύτερο αγώνα του Ευβοϊκού Αγ. Νικ με το ίδιο σκορ 1-0.

Ο Λήλας Β. είχε αρκετά καλή απόδοση συνέχειας του αγωνα πρωταθλήματος με τον Ταμυναικό πράγμα που αφήνει ικανοποιήμενο το προπονητή Τάσο Ταυταρίδη εν όψιν και του κυριακάτικου δύσκολου αγώνα με την Χαλκίδα στο Δημοτικό Στάδιο.

Ο Ευβοϊκός Αγ. Νικολάου δε είχε να χάσει κάτι από το παιχνίδι και ο προπονητής του Βαγγέλης Τόγιας εξάντλησε όλες τις πιθανότητες πρόκρισης παρατάσσοντας ένα σχήμα με επιθετικούς προσανατολισμούς.

Ο Λήλας Β. είχε σημαντικές ευκαιρίες στον αγώνα με Κανάνι, Στράτή, Κούκα και θα μπορούσε πετύχει μεγαλύτερο σκορ στο παιχνίδι.

Το μοναδικό γκολ του ” Ποταμού” πέτυχε ο Αναγνωστου στο 84′ , δύο δοκάρια για τους γηπεδούχους με Αναγνώστου και Κανάνι.

Ο Ευβοϊκός Αγ. Νικολάου προσπάθησε είχε δύο καλές στιγμές στο παιχνίδι με τον Ανδρέου και πλέον του μένει το πρωτάθλημα όπου και κυνηγάει το θαύμα της παραμονής.

Το αγώνα σφύριξε ο “ιπτάμενος” Θανάσης Παπακυρικος και βοηθούς τους Δάλλα και Νέγρη.

Λήλας Β.(Τ.Ταυταρίδης): Μαντάς, Κικίδης, Καραλής, Χαζαρίδης, Βαγγέλι, Τζαφέρος, Παπίλας, Κούκα(90′ Γεωργίου), Στρατής(86′ Τσινάι), Κανανι(91′ Βαρσάμης), Καρβελάς(55′ Αναγνώστου).

Ευβοϊκός Αγ.Νικ.(Β.Τόγιας): Τσιμπός, Λύκος(86′ Σαμαράς), Ντούνας(79′ Φιόλα), Κολιόπουλος Κ.,Ντουλαβέρης, Νόνας, Μακρής(38′ Ανδρέου), Αποστόλου, Ντουλελάρι, Κρεμασμένος, Τόγκος(65’Κοτρότσιος).

Για περισσότερες φωτογραφίες ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ