Την νίκη χάρη σε γκολ στο τελευταίο λεπτό του αγώνα, πήρε ο Λήλας Βασιλικού απέναντι στην Καστέλλα. Το γκολ σημείωσε ο Τσούρας, με απευθείας εκτέλεση φάουλ από το 40 περίπου μέτρα, χαρίζοντας την νίκη στον Λήλα.

Το παιχνίδι:

Ο Χρυσσικός θα χάσει μεγάλη ευκαιρία για το 0-1 στο 10′, όταν και ο παίκτης της Καστέλλας δεν βρήκε “γεμάτα” την μπάλα σε κοντινή απόσταση από την αντίπαλη εστία.

Στο 25′ το δυνατό σουτ του Αναστάσιου Γραμματικόγιαννη θα περάσει λίγο πάνω από το δοκάρι του Τόρα.

Στο 60′ ο Τριανταφύλλου θα δεχτεί την δεύτερη κίτρινη κάρτα, με αποτέλεσμα να αποβληθεί.

Στο 92′ ο Τσούρας θα εκτελέσει το φάουλ από τα 40 μέτρα και από πλάγια θέση με την μπάλα να πηγαίνει στα δίχτυα του Ζένελι για το 1-0 και τον Λήλα να παίρνει την πολυπόθητη νίκη.

Το παιχνίδι είχε δύο πρόσωπα αφού στο πρώτο ημίχρονο δεν είχε θέαμα, κάτι που άλλαξε στο δεύτερο. Η Καστέλλα στάθηκε πολύ καλά και το πιο δίκαιο αποτέλεσμα ήταν το 0-0 αλλά ήρθε ο Τσούρας με το απευθείας φάουλ να δώσει την νίκη στον Λήλα.

Λήλας Β.:Τόρα, Ευαγγελινός, Βάθης, Χαζαρίδης, Τσούρας, Αγγελάκης, Παπίλας, Αλεξίου ( 60′ Μακρής Αθ.) , Μακρής Αρ., Πεσχύρας, Ζευγολάτης (93′ Βαγγέλη).

Καστέλλα:Ζένελι, Παυλίδης, Γραμματικόγιαννης Θ., Οσμάνι, Κουβούσης, Δημόπουλος, Χρυσσικός (75′ Βάσσος), Λεωντής, Καλυβίτης (Τριανταφύλλου), Γραμματικόγιαννης Α., Αρχοντούλης.

Διαιτητές: Κούκουρα-Δελχάς-Μακρής

Για περισσότερες φωτογραφίες του αγωνα Ληλας Β.-Καστέλλα ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ