Λήλας Β.- Κόσκινα 5-1 : Τα παρέσυρε(Κόσκινα) ο “ποταμός” Λήλας Β.

0
616

Καταιγιστικός ήταν  ο Λήλας Β. απέναντι στα Κόσκινα επικρατώντας με 5-1 στο γήπεδο του Βασιλικού παραμένωντας στο -1 από τον πρωτοπόρο Απόλλωνα Ερέτριας.

Το συγκρότημα του Γιώργου Λάμπρου αν και αιφνιδιάστηκε στο παιχνίδι από το γρήγορο γκολ των Κοσκίνων στο 8′ λεπτό από τον Δημολιάνη βρισκόμενο πίσω στο σκορ με 0-1 ανέκαμψε και ισοφάρισε με τον Μάριο Καραχάλιο στο 35′ λεπτό σε 1-1.

Το β’ ημίχρονο ήταν παράσταση για ένα ρόλο με τους Βασικαριώτες να είναι καταιγιστικοί να πετυχαίνουν 4 τέρματα και να παίρνουν την νίκη με 5-1.

Στο 50′ λεπτό ο Σεινταράσι εκμεταλλεύεται την πάσα του Τσομπάνη και κάνει το 2-1 για τον Λήλα Βασιλικού.

Στο 56′ ο Μάριος Καραχάλιος κάνει τα προσωπικά του τέρματα δύο και γράφει το 3-1 για τον Λήλα Β.

Στο 61′ ο Κώστα Τζάβρας ανοίγει λογαριασμό και σημειώνει το 4-1 για τον Λήλα Β.

Στο 63′ φεύγει από το παιχνίδι με 2η κίτρινη ο Αλέυρίδης…

Στο 67′ είχαμε την φάση που σημάδεψε το παιχνίδι όταν ο ποδοσφαιριστής των Κοσκίνων Πεππές “χτύπησε” τον διαιτητή Κώστα Γκάτσο με αποτέλεσμα τα αποβληθεί φυσικά και πλέων να έρχεται αντιμέτωπος με πολύ βαριά τιμωρία.

Τα Κόσκινα έμειναν και με εννέα ποδοσφαιριστές όταν αποβλήθηκε ο Αλευρίδης με δεύτερη κίτρινη.

Το σκορ έκλεισε από αυτόν που το άνοιξε για τον Λήλα Β. στο 78′ με τον Μάριο Καραχάλιο να κάνει “χατ τρικ” και να σημειώνει το 5-1 .

Δοκάρι στο για τον Λήλα Β. είχε ο Αγγελάτος Δ. στο 83′ λεπτό.

Τον αγώνα σφύριξε ο Κώστας Γκάτσος με συνεργάτες τους Άγγελο Παππά και Βασίλη Βελεντζα.

Λήλας Β.(Γ.Λάμπρου): Μαντάς, Τζάβρας (65′ Ποδάρας), ΣεΪνταράση, Καρλατήρας, Παλαιολόγος (78′ Αλεξίου), Τοουρφέ (78 Τσολάκος Κ.), Βρέττος, Καραχάλιος, Αγγελάτος Γ., Κατσίμπρας (46′ Τσομπάνης), Αγγελάτος Δ..

Κόσκινα(Σ.Νικολάου):  Τριανταφύλλου, Βλάχος, Μπεϊνόγλου, Πεππές, Τζίτζιρας, Κόλλιας (55′ Μπασινάς), Κοκκάλας, Αλευρίδης, Δημολιάνης, Παριανός, Λαθουράς (46′ Καλαβρής).