Πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα για τον Λήλα Βασιλικού με 2-1 επί του Παντριαδικού στο γήπεδο του Βασιλικού.

Η ομάδα του Τάσου  Ταυταρίδη έπαιζε με την πλάτη στο τοίχο μια και δεν είχε πόντο στο πρωταθλημα μετά από 6 αγώνες και ήθελε την νικη όσο τίποτα άλλο.

Οι φιλοξενούμενοι με την σειρά βγαίνοντας από μια σειρά αγώνων με Αρτάκη και Ηρακλή Ψαχνών’ήθελαν να επιστρέψουν στα θετικά αποτελέσματα.

Ο Λήλας Β. μπήκε ποιο δυνατά στον αγώνα και προηγήθηκε με πλασέ του  Curra στο 18′ με 1-0.

Ο “ποταμός” έβαλε  γερές βάσεις για την πρώτη του νίκη στο 44′ λεπτό με κεφαλιά του Κώστα Αγγελάκη που το πανηγύρισε αγκαλιάζοντας τον προπονητή του Τάσο Ταυταρίδη και έστειλε τον Λήλα Β. με 2-0 στο ημίχρονο.

Στο β’ ημίχρονο ο Παντριαδικός αντέδρασε γρήγορα στο 52′ όταν ο Μουτουσίδης από πάσα του Νόνα έκανε το 2-1 δίνοντας νέο ενδιαφέρον στον αγώνα.

Ο Λήλας Β. αγχώθηκε ο Παντριδικός πίεσε για την ισοφάριση με τους γηπεδούχους να κρατάνε το πολυτιμο 2-1 και να παίρνουν τους πρώτους τρεις βαθμούς στο πρωτάθλημα.

Ο Λήλας Βασιλικού τελείωσε τον αγώνα με δέκα ποδοσφαιριστές λόγω αποβολής του Αλεξιου στο 93′ λεπτό.

Τον αγώνα σφύριξε ο Απ. Παπαποστόλου με συνεργάτες τους Κ. Ιω’αννο και Αγγ. Παππά.

Λήλας Β.(Τ.Ταυταρίδης): Τόρα, Κικίδης, Βάθης, Χαζαρίδης, Πεσχύρας (65′ Ζευγολάτης), Αγγελάκης, Παπίλας, Αλεξίου, Αρ. Μακρής (88′ Πρίφτι), Μπαλόζι, Τσούρα (50′ Θ. Μακρής).

Παντριαδικός(Β.Τσιμιχόδημος):  Οικονομίδης, Καραμπέτσος (78′ Πατερίτσας), Ταψής, Γκρινιάρης, Τζάβρας, Νόνας, Γ. Χασάνδρας, Κατσίμπρας, Τσιμιχόδημος (67′ Τσούτσης), Μουτουσίδης, Δ. Χασάνδρας.