Λήλας Β.-Σκεπάστή 2-1: Το ΄΄γύρισε΄΄ η φανέλα του ΄΄ποταμού΄΄! (φωτό)

0
214

Έσπασαν καρδιές στο Βασιλικό στο παιχνίδι ανάμεσα στο Λήλα και την Σκεπαστή με τον “Ποταμό” να χρειαστεί να κάνει την ανατροπή στο β’ ημίχρονο για να επικρατήσει των βορειευβοιωτών με σκορ 2-1.

Οι γηπεδούχοι παρότι είχαν τρανταχτές απουσίες στο ρόστερ(Βρέτος,Τζάβρας,Αγγελάτος Δ.,Μπούρικας) ξεκίνησαν καλά τον αγώνα με καλή κυκλοφορία και πίεση ψηλά στην καλά οργανωμένη “γραμμή Μαζινό” άμυνα της Σκεπαστής.

Κλείνωντας ένα πρώτο μέρος με λιγοστές φάσεις για τους γηπεδούχους παρότι είχαν την κατοχή και κόντρα στην ροή του αγώνα οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με τον Θαλλασινο Θ. να εκτελεί κόρνερ ο Καψάλας να πιάνει την κεφαλιά στο πρώτο δοκάρι και στην επιστροφή ο Καλλίτσης με κοντινή κεφαλιά να κάνει το 0-1 για την Σκεπαστή στην εκπνοή του πρώτου μέρους.

Στο β’ ημίχρονο ο Λήλας Β. βγήκε αποφασισμένος να γυρίσει το ματς πίεσε ακόμα ποιο ψηλά τους φιλοξενούμενους που κρατούσαν καλά και μακρυά απο την εστία του Σωτηρόπουλου τους όποιους κινδύνους πήγε να δημιουργήσει ο Λήλας Β.

Στο δίλεπτο 70′-72′ είχαμε τις φάσεις που άλλαξαν την ιστορία του αγώνα όταν πρώτα ο Τόουρφε αποβλήθηκε γρήγορα με δύο κίτρινες κάρτες δίνοντας αριθμητικό πλεονέκτημα στην Σκεπαστή που το έχασε αμέσως λόγω αποβολή με 2η κίτρινη κόκκινη του Τσούπρου στο 72′ λεπτό.

Ο Λήλας Β. ξεπερνώντας το σοκ της αποβολής και με την ποιότητα των επιθετικών του ισοφάρισε στο 74′ με τον Μάριο Καραχάλιο να πλασάρει τον Σωτηρόπουλο απο δύσκολη γωνία και να κάνει του 1-1 μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς.

Οι φιλοξενούμενοι έδειξαν να μένουν από δυνάμεις ο Λήλας είχε πολλά αποθέματα δυνάμεων ψυχικών και σωματικών με τους ποδοσφαιριστές του να έχουν μέταλλο μεγάλης ομάδας ,συνέχισε να πιέζει πετυχαίνοντας την ολική ανατροπή στο 83′ όταν ο Σεινταράσι έκανε εξαιρετική κούρσα από τα αριστερά γύρισε στον επερχόμενο Γιώργο Αγγελάτο που με πλάσε από το ύψος της μικρής περιοχής έκανε το 2-1 για τον “ΠΟΤΑΜΟ” κρατώντας τον ζωντανό στο κυνήγι του Απόλλωνα Ερέτριας.

Κατά την διάρκεια των λεπτών που απέμεναν είχαμε την σωστή αποβολή του Τσολάκου από τον Γιώργο Λάμπρου.

Το τελικό 2-1 βρήκε  δίκαιο νικητή το Λήλα Β. απέναντι σε μία ομάδα που μάλλον έχει αδικήσει την εικόνα με την μέχρι τώρα βαθμολογική της θέση και αξίζει να μείνει στην κατηγορία την Σκεπαστή.

Άριστη η διαιτησία του Γιώργου Λάμπρου και των συνεργατών του Άγγελου Παππά και Γιώργου Πασχαλίδη.

Λήλας Β. (Γ. Λάμπρου): Μαντάς, Καρλατήρας, Σεϊνταράσi, Τοουρφέ, Παλαιολόγος, Τσολάκος, Αγγελάτος Γ., Καραχάλιος, Τσομπάνης (73′ Curra), Μαστροκώστας, Κατσίμπρας (89′ Μετοχιάτης).

Σκεπαστή (Β. Μπεκάκος): Σωτηρόπουλος, Θαλασσινός Γ.Αθ., Ντέντης (60′ Παλάντζας), Καλλίτσης, Τσούπρος, Κωνσταντός, Γεωργίου, Θαλασσινός Ι. Β., Καρατζούδης (82′ Γερογιάννης),Θαλασσινός Θ., Καψάλας.