Λήλας Β.-Όλυμπος Γυμνού 3-1: “Πολύ σκληρός για να πεθάνει”

0
504

Ένας καταιγιστικός στο α’ ημίχρονο Λήλας Βασιλικού επικράτησε του Όλυμπου Γυμνού με 3-1 και μείωσε την διαφορά από την πρωτοπόρο Ερέτρια στο μείον έξι στέλνοντας μήνυμα στους πρωτοπόρους του πρωταθλήματος ότι είναι πολύ σκληρός για να πεθάνει.

Το συγκρότημα του Γιώργου Λάμπρου κάνοντας ίσως το καλύτερο του φετινό πρώτο ημίχρονο προηγήθηκε 3-0 χάρη στα τέρματα των Δημήτρη Αγγελάτου στο 20′ λεπτό του Γιάννη στο 32′ και του πρώτου σκόρερ του “Ποταμού” Μάριου Καραχάλιου στο 36′ λεπτό .

Οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να μειώσουν στο 48′ με τον Τσίγγα αλλά ήταν ήδη πολύ αργά για το συγκρότημα του Γίωργου Κρόκου γιατί το ματς είχε χαθεί από το πρώτο μέρος .

Το τελικό 3-1 μείωσε την διαφορά από την κορυφή στους έξι πόντους αναπτερώνοντας τις ελπίδες του Λήλα Β. για τίτλο μιας και έχουμε ακόμα ένα γύρο σχεδόν στο πρωτάθλημα.

Πολύ καλή η Χριστίνα Κούκουρα και οι συνεργάτες της Περικλής Δελχάς και Άγγελος Παππάς.

Λήλας Β.(Γ.Λάμπρου):Μπιμπάι,Τζάβρας, Μπούρικας, Παλαιολόγος, Καρλατήρας, Τσολάκος, Αγγελάτος Γ. (86’CURRA), Καραχάλιος, Τσομπάνης (67′ Βρέττος), Μαστροκώστας (46′ Κατσίμπρας), Αγγελάτος Δ. (82′ Σεϊνταράσi).

Όλυμπος Γυμνού(Γ.Κρόκος):Γιαννούλης, Κηρύκος, Σακκής (71′ Λαγός), Τσίγκας, Θωμόπουλος, Α. Κοτρογιάννης (69′ Κοτρογιάννης Γ.), Ντούρμας, Ρωμανός, Σταματούκος, Ρουμπής Β.,  Αργύρης Σ. (60′ Αν. Αργύρης).