Σε δύο δόσεις παίχτηκε το ντέρμπι του Ληλαντίου, ανάμεσα στον γηπεδούχο Λήλα και τον γειτονικό Ελλήσποντο!

Η ″πρώτη δόση″ ήταν το περασμένο Σάββατο, όταν και παίχτηκαν τα 53′ πρώτα λεπτά του παιχνιδιού, όμως η πολύ μεγάλη κακοκαιρία δεν επέτρεψε να ολοκληρωθεί το αμφίρροπο παιχνίδι, που διακόπηκε στο 53′, ενώ το σκορ ήταν στο 1-1, ο Λήλας είχε προηγηθεί μόλις στο 2′ με τον Αρ. Μακρή, 1-0, και είχε ισοφαρίσει 1-1, ο Λάσρι, στο 6′ με πέναλτι για τον Ελλήσποντο!

Στα 37′ που παίχτηκαν σήμερα Σάββατο (06-ΟΚτ.) οι φιλοξενούμενοι ήταν πολύ καλύτεροι, ενθουσιώδεις και ήταν εμφανές ότι η πλάστιγγα ″έγερνε″ προς το μέρος τους! Ήταν κάτι που επιβεβαιώθηκε με το φοβερό σουτ-φωτοβολίδα στο 80′ και πολύ έξω από την περιοχή, του Λάσρι, που έστειλε την μπάλα στα δίκτυα του ανήμπορου ν’ αντιδράσει Ερμ. Τόρα, να καταλήξει η μπάλα στα δίκτυα και να διαμορφώσει το τελικό 1-2, που έδωσε μια σπουδαία νίκη, στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος, στην νεανική ομάδα του Πάνου Τοκπασίδη…

Ο Λήλας, προβλημάτισε και δυστυχώς επιβεβαίωσε την εντύπωση που υπήρχε ότι φέτος θα έχει μια πολύ δύσκολη χρονιά…

Διαιτητές ήταν ο Γιάννης Κηρύκος, με βοηθούς τον Γιάννη Κελεπούρη και τον Άγγελο Παππά.
Στο 87′ σε ″κοκορομαχία″ που έγινε στους πάγκους, αποβλήθηκαν οι Π. Ευαγγελινός (Λήλα) και ο Τσάλας (Ελλήσποντου, είχε μπει μόλις στο 83′)!

*ΛΗΛΑΣ Β. (Τάσος Ταυταρίδης): Ερ. Τόρα, Κικίδης, Ευαγγελινός, Θαν. Μακρής (90′ Ζευγολάτης), Χαζαρίδης, Αγγελάκης, Παπίλας, Τσούρα, Αρ. Μακρής, Πεσχύρας (80′ Πρίφτι), Βάθης (77′ Ντουλελάρι).

*ΕΛΛΗΣΠΟΝΤΟΣ (Πάνος Τοκπασίδης): Πολύδωρος, Ρογαλίδης, Κοντάκης, Κουσερής, Γ. Αυλωνίτης, Αντωνόπουλος, Ρουμπής, Φτούλης, Καλέντζης (83′ Τσάλας), Λάζρι, Χιούσκα.

***φωτό από τον αγώνα των 37′: